2777
2789
من خوشحالم ک بی اشتهایی عصبی گرفتم کلا چیزی نمیخورم گرسنم هم میشه نمیخورم فقط میوه و سبزی میخورم

چجور بیمارییه؟ روانتم درگیره؟ 

من ارزو کردم اینجور بشم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

لاغری خیلی سخته وسخت ترنگه داشتن تناسب هست من توپنج روزمسافرت۱/۵اضاف شدم کلی پیاده روی کردم وکم خوری امروزدیدم فقط۳۰۰تاتوچهارده روزکم شده😟

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد ۱۸۰😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

اره 😁😁😁😁😁

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
چه دمنوشی بود خاهر

جعفری خشک

چای سبز

تخم کتان

برگ سنا

گل سرخ

دارچین

همه را قاطی کردم سه لیوان یه لیوان قبل صبحانه یه لیوان فبل نهار و یه لیوان قبل شام خوردم

کالری شماری میکنم

حلقه میزنم 

طناب هم قراره بزنم😳

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

دوستان ناهارو حذف کنید...شکم میاره

برید طب سنتی ببینید

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
من خوشحالم ک بی اشتهایی عصبی گرفتم کلا چیزی نمیخورم گرسنم هم میشه نمیخورم فقط میوه و سبزی میخورم

خوشابحااالت

چرا من همیشه پرخوری عصبی میگیرم😅تو عمرم بی اشتهایی عصبی نگرفتم

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
من همیشه خدا اینطورم روز به روزم دارم لاغرتر میشم

خیلی خوبه

اتفاقا تاپیک یه نفره خوندم ک خیلی لاغر بود و صبح تا شب هیچی نمیخورد شوهرش دعواش می‌کرد، آرزو کردم ک خودم اونجوری شم الان سه روزه اینجوری ام یه کیلو کم کردم

نه هیچ روانم درگیر نیست فقط میتونم گرسنگی رو تحمل کنم و میل به غذا نداشته باشم

پس دعا کن منم بگیرم

عصبی نمیشی؟ حساس یا زود رنج؟ 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام