2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😃😃😃با توجه ب نداشتن علائم چی🤔 تشخیص نمیدین 😎

از رو علائم میشه یکم ولی دقیق نیست من خودم علائم نداشتم فقط شبا سوزش معده داشتمو اشتها نداشتم فقططططط شبا همین دیگه هیچی بعضی وقتاهم کمردرد ک گفتن بخاطر جفت خلفی هست

👪
😃😃😃با توجه ب نداشتن علائم چی🤔 تشخیص نمیدین 😎

من هیچ علائمی نداشتم تهوع و سرگیجه و اینا.شکمم کوچیک بود تاالانم هست اصن کسی متوجه نمیشه من باردارم

همهههه عالم میگفتن پسره.ولی دختر گفت انومالی.بااینکه انومالی گفته دختر هنوز ی سری میگن ما مطمعنیم پسره

من شنیدم شکم تیز بیاد جلو پسره 

دقیقن الان همون ی کوچولو شکمم ک اومده تیز اومده جلو.ی اصن پاهامم لاغر شده.با سن هم کوچیک شده ببین هر علائمی ک فک کنی ب پسرا میره.حتی اون روش هست میگن سوزن و نخ میگیری رو نبض اونم حالت عمودی حرکت میکنه.

دقیقن الان همون ی کوچولو شکمم ک اومده تیز اومده جلو.ی اصن پاهامم لاغر شده.با سن هم کوچیک شده ببین هر ...

ی بار دیگه برو سونو ی جای معتبر اگه دوباره بگه دختر دیگه ب علائم نباید اکتفا کرد . 

ی بار دیگه برو سونو ی جای معتبر اگه دوباره بگه دختر دیگه ب علائم نباید اکتفا کرد . 

باورت میشه شک میکنم خودمم .از بس همه چی ب پسرا رفته و همه گفتن پسره.رفتم درمانگاه ابالفضل تو اصفهان .ی سری میگن خوبه.یه سری میگن معتبر نیست.همینجوری بدون نسخه سونو نمیگیرن؟؟؟بعد خیلی هم تکون میخوره و ضربه های محکم میزنه از هفته ۱۶ از رو شکمم پیداست.غذا ترش و شور و سوپ و چیزای سبک بیشتر دوست دارم.پاهامم همیشه سرده