دوستان من بيبي چك استفاده كردم و منفي بود ولي ازمايش دادم مثبت بود و دو روز بعد بيبي چك مثبت شد چون ميگن بيبي 14 روز بعد لقاح مثبت ميشه من فكر ميكردم دو هفته هست باردارم چون پريودام نامنظم بود ولي سونو گفت 4 هفته اي و تو هفته 6 رفتم و گفت رويان و كيسه زرد و به زور ميبينم و ساكت نامنظمه و قلبش نميزنه و كلي من و ترسوند كه برو بتا بده شايد بارداري متوقف شده و كورتاژ كن دكتر هم گفت صبر كن ي هفته مجدد سونو بده الان علائمم كم شده به نظرتون ديگه باردار نيستم !؟ از كجا بفهمم جنين سالمه و اينكه شايد من اصلا تو 6 هفته نيستم و سنش كمتره خيلي ميترسم اتفاق بدي افتاده باشه درد سينه هام كمتر شده و دلم ديگه خيلي سفت نيست ي راه حل بگيد تروخداا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سع ميكنم عزيزم بخدا حالم خوب بود تا رفتم سونو اينقدر انرژي بد بود كه از اون روز اصلا حس ميكنم د ...
گلم بخوددت برس تقویتی بخور سویق بخور کارهای سنگین نکن تا ان شالله جنینت تشکیل بشه محکم ک شد کارای روزمره را اروم انجام بده . نترس عزیزم این سونوها خیلی بزرگش میکنن یه چیزی را . دوسته دخترمو گفتن بچت از بین رفته گریه کرد و یماه دیگه هم صبر کرد بعد یماه رفت سونو گفتن جنینت تشکیل شده و سالم