2777
2789

دوستان من بيبي چك استفاده كردم و منفي بود ولي ازمايش دادم مثبت بود و دو روز بعد بيبي چك مثبت شد چون ميگن بيبي 14 روز بعد لقاح مثبت ميشه من فكر ميكردم دو هفته هست باردارم چون پريودام نامنظم بود ولي سونو گفت 4 هفته اي و تو هفته 6 رفتم و گفت رويان و كيسه زرد و به زور  ميبينم و ساكت نامنظمه  و   قلبش نميزنه و كلي من و ترسوند كه برو بتا بده شايد بارداري متوقف شده و كورتاژ كن دكتر هم گفت صبر كن ي هفته مجدد سونو بده الان علائمم كم شده به نظرتون ديگه باردار نيستم !؟ از كجا بفهمم جنين سالمه و اينكه شايد من اصلا تو 6 هفته نيستم و سنش كمتره  خيلي ميترسم اتفاق بدي افتاده باشه درد سينه هام كمتر شده و دلم ديگه خيلي سفت نيست ي راه حل بگيد تروخداا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم استرس نداشته باش خوده استرس باعث تشکیل نشدن جنین میشه . ارامش داشته باش

سع ميكنم عزيزم بخدا حالم خوب بود تا رفتم سونو اينقدر انرژي بد بود كه از اون روز اصلا حس ميكنم ديگه باردار نيستم اينقدر مطمئن گفت اگه مهم نيست برو كورتاژ اندازه رويان زده 3,4 يعني كمه ! يعني ديگه رشد نكرده كه زير دام شله !؟؟؟

سع ميكنم عزيزم بخدا حالم خوب بود تا رفتم سونو اينقدر انرژي بد بود كه از اون روز اصلا حس ميكنم د ...

گلم بخوددت برس تقویتی بخور سویق بخور کارهای سنگین نکن تا ان شالله جنینت تشکیل بشه محکم ک شد کارای روزمره را اروم انجام بده . نترس عزیزم این سونوها خیلی بزرگش میکنن یه چیزی را . دوسته دخترمو گفتن بچت از بین رفته گریه کرد و یماه دیگه هم صبر کرد بعد یماه رفت سونو گفتن جنینت تشکیل شده و سالم 

گلم بخوددت برس تقویتی بخور سویق بخور کارهای سنگین نکن تا ان شالله جنینت تشکیل بشه محکم ک شد کارای رو ...

وااااقعا مممنونم ايشالا به هر چي ميخواي برسي اروم شدم يكم ❤️❤️

هنو زوده گلم برا این حرفا یکی دو هفته دیگه صبر کن بعد برو دوباره سونو 

بعدم این دکترا و سونوها حرررررف زیاد میزنن،اول کار کلی استرس و نگرانی میدن ک این بدترین چیز برا جنینه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
فداتشم عزیزم موفق باشی گلم . انشالله سال دیگه نینی خوشگلت بغلته تاپیک میزنی وای چکار کنم نینیمو نمیز ...

وااااااي ايشالا مممنونم از انرژي مثبتي كه ميدي بخدا اشكام خشك شده از غصه 😭😭😭😭 ايشالا به همه ي ارزوهاي قشنگت برسي