2777
2789

سلام دوستان خوبین من تنبلی تخمدان دارم دکتر واسم لتروزل نوشته از شب 4 پری تا 8 شبی دو تا دونه بخورم همراهش دوتا آمپولم نوشته واسه تحریک تخمک گذاری که یکیش و هفتم بزنم یکیشم هشتم

حالا نمیدونم صبح باید برم یا عصر 

میشه زودتر بگید امروز باید اولیش و بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم که جواب دادید  خداروشکر که مادر شدید

عزیزم دقیقا برا منم با این شرایط این داروهارو نوشتن

میخواستم بدونم شما با این داروها و آمپولا فولیکول خوب داشتین؟ باردار شدین؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
عزیزم دقیقا برا منم با این شرایط این داروهارو نوشتن میخواستم بدونم شما با این داروها و آمپولا فولیک ...

سلام عزیزم ،شما با این دستور دارویی باردارشدین ؟؟ دکتر برای منم این ماه نوشته من pco هستم

سلام عزیزم ،شما با این دستور دارویی باردارشدین ؟؟ دکتر برای منم این ماه نوشته من pco هستم

اره عزیزم 

دکتر موسی پور میری؟

نه گلم دکترم یکی دیگس ، منم اولین ماهه که میخوام محرک استفاده کنم؛  مرسی که جواب دادی خداحفظش ...

مرسی عزیزم ایشالا شمام به زوذی باردار میشیی مثل من خستههه میشی حسرت یه خواب راحت میکشی😶😶

مرسی عزیزم ایشالا شمام به زوذی باردار میشیی مثل من خستههه میشی حسرت یه خواب راحت میکشی😶😶

والا از اون موقع هاش هم دراینده وحشت دارم ولی خب چاره چیه بالاخره بچه باید بیاد ازطرفی منم که تنبلی دارم وباید بفکر درمان باشم 29 سالمه سنم بره بالاتر همه چی سختتر میشه