2777
2789

مثلا صبحانه ناهار شام چه غذاهايى درست ميكنين؟

روزى چند وعده غذا درست ميكنيد؟

من دخترم از همون اول كه شروع كردم غذا دادن بهش اصلا حريره بادوم و فرنى نخورد، سرلاك ميخورد ولى الان ديگه نميخوره، فقط سوپ ماهيچه كه درست ميكنم ميخوره، هروز الان بهش سوپ ميدم، چكار كنم فقط همين غذارو دوس داره، مثلا برنج عدس اين چيزارو ميدم همونى شيرى هم خورده بالا مياره با اينكه قشنگ غذاشو نرم ميكنم بهش ميدم 

كسى راهكارى داره؟

منم فقط سوپ درست ميكنم براش 

يكي دو روز سوپ گوشت 

يكي دو روز سوپ مرغ 

سرلاك هم صبحانه ميدم 

عصرها موز ميدم 

قبل خواب بيسكويت ميدم 

ساعت ٨شب هم اب سيب ميدم 

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فقط سوپ درست ميكنم براش  يكي دو روز سوپ گوشت  يكي دو روز سوپ مرغ  سرلاك هم صبح ...

گوشت بديم هروز به بچه ضرر نداره؟ سوپو چجورى درست ميكنى؟

من تو سوپش هروز هويج و سيب زمينى جعفرى و گشنيز ميريزم هروزم همين سوپو درست ميكنم بعضى روزا مرغ بعضى وقتا گوشت، مثلا هروز هويج بديم بد نيست يا هروز گوشت؟

من اکثرا هر غذای که خودمون میخوردیم بش یکمشو میدادم ولی غذای خودمون نه شوره نه چرب درس میکنم بنظرم ه ...

اين بالا مياره، چندبار غذاى خودمونو داديم با اينكه نرمش كردم ولى بالا آورد اونم با حجم بالا، يعنى غذايى كه قبلش داده بودم اونم بالا آورده

گوشت بديم هروز به بچه ضرر نداره؟ سوپو چجورى درست ميكنى؟ من تو سوپش هروز هويج و سيب زمينى جعفرى و گش ...

چيز ديگه نميخوره خب 

منم سوپ ميدم 

البته اون وسطا مامانم يواشكي ابگوشت هم ميده بهش 

تو سوپ برنج هم اضافه كن +عدس +رشته فرنگي 

دختر من 11 ماهشه.

صبح ها فرنی یا حریره بادام یا زرده تخم مرغ(اکثر اوقات زرده تخم مرغ یا بلدرچین)

بعد براش سوپ مرغ یا ماهیچه

برنج سیب زمینی با کره یا برنج کته با مرغ یا ماهیچه 

میان وعده موز 

آب سیب و هویج

بیسکوییت مادر با خرما

تو 89 ماهگی نه ولی الان از غذای سفره هم بهش میدم

دختر من 11 ماهشه. صبح ها فرنی یا حریره بادام یا زرده تخم مرغ(اکثر اوقات زرده تخم مرغ یا بلدرچین) ب ...

آب سيب رو خودت ميگيرى؟

دختر من زرده تخم نميخوره، با سرلاك و كره هم قاطى كردم نخورد، با سيب زمينى هم قاطى كردم نخورد، خرما هم نميخوره با چندتا چيز قاطى كردم اصلا دهنشو باز نميكنه، يعنى روانى شدم

مثلا دو وعده كه ميزو هربار سوپ درست ميكنى؟ يعنى دوبار در روز سوپ درست ميكنى؟

نه بابا من امروز درست كنم به اندازه چهار وعده درست ميكنم 

دوبار امروز ميدم دوبار فردا 

دوباره پس فردا با يه گوشت ديگه درست ميكنم