2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که جمعیم سفارشات اینستاتو هم نشون بده 😁😁

تنبلیو گذاشتم کنار پاشدم ازشون عکس گرفتم یوقت نیان بگن دروغ میگه و فلان😅

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود
دقیقا بخدا اوناهم عادت کردن که منو بچه هامو مرتب ببینن یسری لباس تو خونه تنشون موند نو نو بودن لبا ...

اره بخدا عادت دارن منم مادرشوهرپیش خودم اصلالو نمیدن ولی شنیدم از یکی ازفامیلاشون گفته بود ب یکی مثل عروسم باش باوجودبچه کوچیک ندیدم تاحالا نامنظم باشه همه کاراش حتامهمونی رفتنش ب اندازه ب موقعس .فامیلشون زنگ زد بانارحتب ک تو چطوررفت وامد میکنی ازاین حرفا گفتمم چطور گفت اخه تو یه جمعی اینطورگفتن بهم خیلی نارحت شدم ک رفتم تو ب چه بهونه نیومدی ازین حرفا 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
اره بخدا عادت دارن منم مادرشوهرپیش خودم اصلالو نمیدن ولی شنیدم از یکی ازفامیلاشون گفته بود ب یکی مثل ...

دقیقا منم دوسدارم طرز فکری که در موردم دارن باقی بمونه

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود