2777
2789

سلام، من 27سالمه و اندومتریوز گرید 2 دارم ،یک بار لاپاراسکوپی کردم و یه کیست 5سانتی داشتم، آزمایش شوهرم هم کمی و تحرک کم اسپرم تشخیص داده شد، ماه دیگه میرم واسه دوره میکرو انجیکشن،کیا با شرایط من مامان شدن؟ شما هم تجربیاتشون بگید با هم مشورت کنیم، یه پرفسور میگفت بعد انتقال نباید این مواد غذایی رو بخوریم بیایین تا بگم

یعنی یه روز منم مامان میشم  

بگو عزیزمممم 

من این ماه ک داره میاد انتقال دارم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم مشکلتون چی بود؟ اولین انتقالتونه؟ 

بله عزیزم 

یه بخشیش تو امضام نوشتم 

مشکلمون کم تحرکی اسپرم همسرم بود 😞

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

منم موقع انتقال دنبال همین موضوعها بودم یادم نیست چی میخوردم چی نمیخوردم فقط این ک اول توکل ب خدا ،فقط خدا خدا خدا . دوم فقط ب حرف دکترت گوش کن دنبال حرفهای شهین خانم و کبری خانم نباش سوم تو دو هفته ی اول انتقال فقط استراحت مطلق مطلق مطلق مطلق (مواظب یبوست هم باید باشی) 

ایشالا ک همتون زود مامان میشید . منم میکرو کردم الان ماه 8 بارداریم

میشه از تجربیاتت و مراقبت هات بکی ؟

منم موقع انتقال دنبال همین موضوعها بودم یادم نیست چی میخوردم چی نمیخوردم فقط این ک اول توکل ب خدا ،ف ...

بیشتر بیشتر توضیح بدی 

چی بخوریم چی نخوریم 

من یه لیست درست کردم ولی بازم استرس دارم 

تو خیلی از تاپیک ها خودم که خیلی از خانوما بعد از انتقال برای لانه گزینی نشاسته رو تو آب حل میکنن میخورن این کار اشتباه هست، پرفسور سارچ اوغلی توی برنامه تلوزیونی حرف می‌زد و میگفت بعد انتقال نباید چیزای نشاسته دار بخوریم و چند چیز دیگه

یعنی یه روز منم مامان میشم  
تو خیلی از تاپیک ها خودم که خیلی از خانوما بعد از انتقال برای لانه گزینی نشاسته رو تو آب حل میکنن می ...

جدی میگی ؟

اکثر خانوم هایی ک باردار شدن این نکته رو گفتن 

مطمئنی درست گفته 

نشاسته باعث لانه گزینی هست اخه

تو خیلی از تاپیک ها خودم که خیلی از خانوما بعد از انتقال برای لانه گزینی نشاسته رو تو آب حل میکنن می ...

عزیزم میشه کامل بگی😑😑

میشه از تجربیاتت و مراقبت هات بکی ؟

من بار اول نتیجه گرفتم . هیچی فقط استراحتم بعد انتقال زیاد بود نشاسته خوردم میگن برا نطفه خوبه اصلنم پله بالا پایین نکردم میگن پله خیلی بده خلاصه دو هفته اصلا رنگ آسمونو هم ندیدم همش دراز کشیده