ملکه_۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 494 عنوان چرا فصل مدرسه ها میشه من حالمـ بد میشه؟ 433 بازدید | 27 پست وای خدا ...هرچی میخوام خودمو روحیه بدم ولی انگار نه انگار ...انگار با گذشت هرروز و نزدیک شدن بهشون واقعا افسرده میشم...سه ساله اینجوریم نمیدونم چرا!!!😔 هرصبح که واسه کلاس بلند میشدم باگریه میرفتم ... ***تیره کنـ تنـ کہ گشتہ بہ اینـ ماه، عزا *** 1398/06/28 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 63767 مدرسه خیلی چیز گندی بودبا اینکه تو دانشگاه خیلی سختی کشیدیم ولی بازم صد رحمت به دوران دانشگاه
ملکه_۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 494 مدرسه خیلی چیز گندی بود با اینکه تو دانشگاه خیلی سختی کشیدیم ولی بازم صد رحمت به دوران دانشگاه ... دقیقا...نمیدونم واقعا مدرسه و این حرفا وقتی سلامتیه روحیتو تو معرض خطر قرار بده چه ارزشی دارع...خونوادم درک نمیکنن فقط واسه حرف مردمن ...میگم من به کار هنری علایقم بیشتره ولی 😔😐 ***تیره کنـ تنـ کہ گشتہ بہ اینـ ماه، عزا ***
ملکه_۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 494 شما مدرسه میری؟ ارع سال یازدهمم امسال ***تیره کنـ تنـ کہ گشتہ بہ اینـ ماه، عزا ***
مونا۰۰۱ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 2436 منم خیلی مدرسه رو دوست نداشتم ولی دیگه انقدرام بد نبود مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما
چمدون67 عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 13027 منم متنفرم با اینکه خیلی سال ازش گذشته همیشه نزدیکای اول مهر کابوس میبینم مدرسم دیر شده و هر چی میرم نمیرسم
یسناحسنا عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 672 منم خیلی متنفرم از این ماه مهر . یه عمر خودمون زجر کشیدیم با این صبح بیداریا الانم برا بچمون باید دوباره یه عمر برخیزیم .پ ن :صبح زود بیدار شدن خر است
ملکه_۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 494 منم متنفرم با اینکه خیلی سال ازش گذشته همیشه نزدیکای اول مهر کابوس میبینم مدرسم دیر شده و هر ... واقعا!هرچی نزدیک تر میشم بیشتر بغض میکنم😔😔 ***تیره کنـ تنـ کہ گشتہ بہ اینـ ماه، عزا ***
_ترنم_383 عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 7823 ارع سال یازدهمم امسال اهاناینکه صبحا زود بیدار میشدیم واقعا مزخرف بود ولی ما خیلی میخندیدیم.شما اینطور نیستی؟مثلا دوست و رفیقی نداری که یکم راحت تر بشه برات؟ یه جمنای مغرور و خاص🥰
مونا۰۰۱ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 2436 ارع سال یازدهمم امسال بحران نوجوانیه عزیزم . من برعکس تو از خونه بدم میومد. یعنی حاضر بودم تا شب مدرسه بمونم خونه نیام.ولی میگذره این دوران عجیب غریب ، زودتر از اونی که فکرشو کنی. مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما
ملکه_۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 494 اهان اینکه صبحا زود بیدار میشدیم واقعا مزخرف بود ولی ما خیلی میخندیدیم.شما اینطور نیستی؟مثلا دوست و ... ارع دارم دوستای زیادی دارم اما فضای مدرسه برام کسل کنندس ***تیره کنـ تنـ کہ گشتہ بہ اینـ ماه، عزا ***
ملکه_۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 494 بحران نوجوانیه عزیزم . من برعکس تو از خونه بدم میومد. یعنی حاضر بودم تا شب مدرسه بمونم خونه ن ... ان شالله ک همینطور باشه گلم ***تیره کنـ تنـ کہ گشتہ بہ اینـ ماه، عزا ***