2777
2789

اره من يه يفته اييه استفاده ميكنم و تغيراتشو دارم احساس ميكنم

زندگي هيچكسي به شماها ربط ندارع سرتون از زندگي هم بكشيد بيرون                                                    خداوند   سر را افريد يا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست؟؟؟میشه توضیح بدی؟؟؟

یه موزیکه از قانون جذب و عبارات تاکیدی و جذب خواسته ها و هیپنوتیزم ذهن 

که میشه هرکاری کرد اکه بشه به طور مدام گوش داد 

مثل رشد مو ،تعغیر رنگ چشم و همه چیبیی

براچی استفاده میکنی دوستم 

پكيج چشم سبز پوست صاف  ببني باريك و موهاي ابريشمي

من چشمام قهوه اييه كمرنگع بعد امروز كه تو افتاب ديدم چشممو ديدم دورش سبز شده يكم😻

زندگي هيچكسي به شماها ربط ندارع سرتون از زندگي هم بكشيد بيرون                                                    خداوند   سر را افريد يا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران:)
یه موزیکه از قانون جذب و عبارات تاکیدی و جذب خواسته ها و هیپنوتیزم ذهن  که میشه هرکاری کرد اکه ...

تو اینترنت داره دانلود کنم؟؟

به توچه😕 به من چه😐 اصلا به ماچه🤷‍♀️ قضاوت ممنوع🚫
من  نمیدونم چندروز گوش کردم ولی تاثیرشو ندیدم

چن روز كه تاثير مداره بايد يكي دوماه استفاده كني كه خيلي تاثير داشته باشه

تو اینترنت داره دانلود کنم؟؟

تو يه كانال تو تل داره من دارم اونو ميگوشم 

اره من يه يفته اييه استفاده ميكنم و تغيراتشو دارم احساس ميكنم

چی هست میشه بگی

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.