2777
2789

سلام دخترا

من واسه یار چندم میخوام آی یو آی کنم .

خسته شدم از داروها 

یک سوال داشتم چون آی یو آی با تعیین جنسیت پسر هست 

اگه کیت تخمک گذاری روز ۱۳ خط کمرنگ بیفته واسه تزریق hcg کی برم ؟

بدون دارو معمولا روز ۱۵ یا ۱۶ خط پررنگ میشد .

دکترم گفته روز چهاردهم  ۵ صبح آمپول hcg بزنم و ۳۶ ساعت بعدش برم آی یو آی کنم .

به نظر مبارک شما واسه پسر آوری ۳۶ ساعت بعد آمپول .. ای یو ای کردن دیر نیست؟ با توجه به اینکه کیت تخمک از روز قبل تزریق یک خط کمرنگ بیفته ... تجربه قبلیم همینطوری بود که نگرفت. مرسی

ببین من از کیت تخمک چند ماه استفاده کردم اما باردار نشدم...ماه بعد که رفتم دکتر به دکتر گفتم گفت کیت ها دقیق عمل نمیکنن برام سونو نوشت روز 3پریودیم رفتم بهم گفت تخمک گذاریم کیه گفت کی تا کی نزدیکی داشته باشم بعدش بازدار شدم البته من دوتا قرصم بهم داد از روز 5بارداریم تا 3.4 روز خوردم

جانِ من.... خوش اومدی بدنیامون  
ببین من از کیت تخمک چند ماه استفاده کردم اما باردار نشدم...ماه بعد که رفتم دکتر به دکتر گفتم گفت کیت ...

ی سوال

من از روز ۳ تا ۷ لتروزول خوردم امروز ی فولی۲۰داشتم عصر امپول زدم ی دونه.الان کیت مثبته مثبته .ولی ۳۶ ساعت نشده.بنظرت کی آزاد میشه؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال من از روز ۳ تا ۷ لتروزول خوردم امروز ی فولی۲۰داشتم عصر امپول زدم ی دونه.الان کیت مثبته مثبته ...

ببین نوشته بود از وقتی کیت مثبت میشه 24 ساعت بعدش تخمک گذاریه ولی شما الان نزدیکی داشته باشی تا سه روز اسپرما تو بدنتن ولی باز 24 ساعت بعدش نزدیکی داشته باس... دکتر به من گفت یه روز در میون.... ولی من قرص خوردم نمیدونم چی بود دقیق یادم نیس دیگه همون ماهم باردار شدم

ی سوال من از روز ۳ تا ۷ لتروزول خوردم امروز ی فولی۲۰داشتم عصر امپول زدم ی دونه.الان کیت مثبته مثبته ...

از زمانی که پریودیت تموم میشه دو روز بعدش باید یک روز در میون نزدیکی داشته باشی البته به من گفت نیم ساعت پاهاتو بالا بگیر تا دوساعتم نرو دستشویی دیگه با همینا همون ماه باردار شدم

ببین نوشته بود از وقتی کیت مثبت میشه 24 ساعت بعدش تخمک گذاریه ولی شما الان نزدیکی داشته باشی تا سه ر ...

باشه ممنون عزیزم 😗😗

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙