2777
2789
عنوان

لکه بینی ۳ هفته و ۴ روز

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماههایی که تحت نظر دکتر کلومفین میخوردم هم فولیکولهام رشد میکردن تا حدود روز ۲۰ ام آزاد میشدن نمی ...

طب سنتی بهتره سعی کن لکه بینیتو هم با طب سنتی درمان کنی شیاف و قرص فقط هورمونهای بدنتو به هم میریزه 

😊
طب سنتی بهتره سعی کن لکه بینیتو هم با طب سنتی درمان کنی شیاف و قرص فقط هورمونهای بدنتو به هم میریزه& ...

آره باید حتما برم پیشش .مشکل ما  ضعف اسپرم بود .ماه اول داروهاشو خوردیم جواب گرفتیم انشالله که کیفیت و هم مثه حرکت به جلو درست کرده باشه این دفعه بچم برام بمونه .۸ ماه پیش یکیو از دست دادم .دکتر خوب و دلسوز پیدا نمیکردم تا با دکتر طب سنتی آشنا شدم .

ممنون  ببخشید لکه بینیتون در چه حده و چه رنگیه؟ درد یکطرفه داری؟

درد ندارم .لکه ها قهوه این.از سونوی واژینال که اومدم بیشتر دیدم .یه خرت و پرتایی هم میاد .شبیه لکه بینی اولین  روز پریودمه 

آره باید حتما برم پیشش .مشکل ما  ضعف اسپرم بود .ماه اول داروهاشو خوردیم جواب گرفتیم انشالله که ...

اصلا دکتر دلسوز پیدانمیشه الان فقط میخوان پول بگیرن منم تصمیم دارم ایندفعه با طب سنتی در؟ان کنم، سه بار سقط میشه دو بارش دوقلو بودن که آخری دوماه پیش بود 

😊
درد ندارم .لکه ها قهوه این.از سونوی واژینال که اومدم بیشتر دیدم .یه خرت و پرتایی هم میاد .شبیه لکه ب ...

چرا سونوی واژینال کردی آخه؟ سعی کن استراحت کنی مادری خواهری بیاد پیشت کاراتو انجام بده برات 

😊
اصلا دکتر دلسوز پیدانمیشه الان فقط میخوان پول بگیرن منم تصمیم دارم ایندفعه با طب سنتی در؟ان کنم، سه ...

عزیزم.روزای سختی رو گذروندی .ولی خدا با ماست .برای من که تجربه وحشتناکی بود.من کلا آدم حساس و ترسویی بودم که مریضی بقیه منو داغون میکرد دیگه بدون چقد سر سقطم داغون شدم .من گیلانم .دکتر صالحی دکتر طب سنتی منه .مطبش لاهیجان .یه سرچ کنی تو نت سرگذشتش میاد.جانباز ۷۰ درصده .عملا ریه نداره ولی با طب سنتی خودشو سر پا نگه داشته .چندبار براش پیوند پیدا کردند نرفته پیوند نکرده .نبض من و همسرمو گرفت مشکل و گفت

بتات چنده؟ 

تیتر بتا ندادم .سر اون یکی همش تو سونوگرافی و آزمایشگاه بود این بار ول کردم .این لکه بینی باعث شد برم سونو یه وقت خارج رحمی نباشه و گرنه به هیچ کدومشون اعتماد ندارم .دوستم لخته دفع کرده بود دکتر سونو گفته باید سقط کنی از ناراحتی قرص و استفاده نکرده لج کرد .دو هفته بعد رفت دید بچه سالمه .سونوگرافیه راحت برا خودش پول پارو میکنه همچنان .

عزیزم.روزای سختی رو گذروندی .ولی خدا با ماست .برای من که تجربه وحشتناکی بود.من کلا آدم حساس و ترسویی ...

چه جالب من خوزستانیم ولی ساکن مشهدم منم با طب تبریزیان آشنا شدم تصمیم دارم با طب سنتی پیش برم آخه دکترا هرچی سونو و آزمایش گرفتن هیچ نتیجه ای نداشت میگفتن هردونفر سالمین ولی نمیدونن علت سقطهام چیه سر آخری حتی تو سونو جنین دیده نمیشد فکرکن جنین سه ماهه دوقلو رو دستگاههای سونو نمیتونستن ببینن میگفتن هیچ جنینی نمیبینیم فقط لایه رحمت ضخیمه که دلیل بارداریه بتام هم نرمال بالا میرفت ولی تو سونو چیزی نمیدیدن

😊
تیتر بتا ندادم .سر اون یکی همش تو سونوگرافی و آزمایشگاه بود این بار ول کردم .این لکه بینی باعث شد بر ...

اصلا به حرف دکتر اعتمادی نیس چه برس به دکار سونو آخه اون چه میفهمه 

همممه چی دست خدا تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته خاله خودم تا ماه نهم خونریزی داشت استراحت هم نمیکرد میگفت خداخودش داده خودشم نگهش میداره

😊