2777
2789
عنوان

مو‌ تو گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 8011 بازدید | 18 پست
سلام آره گلم خوب شد  هم سنگ لوزه داشتم  هم عجیب تلقین میکردم خیلی حساس شده یودم بهش توج ...

وااای عزیزم منم سنگ لوزه دارم.. مال شما چطوره سنگ لوزه تون یعنی غذا گیر میکنه.؟ مال من نمیدونم غذا گیر میکنه یا نه.... ولی منم الان عجیب تلقین میکنم دیوونه میشم گاهی از بس به دهن و زبانم گیر دادم 

وااای عزیزم منم سنگ لوزه دارم.. مال شما چطوره سنگ لوزه تون یعنی غذا گیر میکنه.؟ مال من نمیدونم غذا گ ...

اصلا بهش توجه نکن آب نمک قرقره کن من خیلی تلقین میکردم‌انقدر گریه میکردم ولی از یجا بیخیالش شدم خوب شد

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بهش توجه نکن آب نمک قرقره کن من خیلی تلقین میکردم‌انقدر گریه میکردم ولی از یجا بیخیالش شدم خوب ...

دیوونه شدم فک کنم هی به زبونم گیر دادم رنگ زبونم پرزدار سفید از کوچیکی فک کنم همین رنگ بود حالا به اونم گیر دادم چرا رنگش سفیده چرا اینجوریه چرا اونجوریه چرا زبونم میسوزه یهو گاز میگیرم برجسته میشه تا خوب بشه استرس دارم بیماری وسواس گرفتم همش تلقین میکنم اونم درد میگیره