2777
2789
[QUOTE=105351598]من چند روزه زیر دلم سغت شده دهنم تلخه ولی نمیخوام دلخوش کنم هفته بعد وقتمه[/QUOTE ...

تازه به اونم اعتمادی نیست.من یه بار تا ده روز عقب انداحتم ازمایشم دادم دیگه مطئن بودم باردارم ولی نبودم.گفتن تو اقدام عقب جلو میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز خواستم بی بی بگیرم گفتم حیف پول تا هفته بعد صبر میکنم یه بار تو یه ماه ده تا زدم.مثل دیوونه ها ...

ای خداااا...منم مثل توام... فکر کنم تا حالا ۱۰۰ هزار تومن پول بی بی چک دادم... این هفته هرروز زدم و منفی بوده... فردا موعدمه😣😥

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
قبلش نزن.حداقل صبرکنی یکی دو روز بگذره بعد بزن اینطوری اعصابت خورد میشه گلم

دیوانه ام... میدونی؟! آخه بچه ی قبلمو تو شیش ماه بخاطر پارگی کیسه آب از دست دادم.... دارم دق میکنم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
دیوانه ام... میدونی؟! آخه بچه ی قبلمو تو شیش ماه بخاطر پارگی کیسه آب از دست دادم.... دارم دق میکنم

اخ خدا قلبم تیر کشید.چقدر سخته ایشالا خدا بهت یه نی نی سالم وصالح بده و بزرگ شدنشو لحظه به لحظه ببینی 

ای خداااا...منم مثل توام... فکر کنم تا حالا ۱۰۰ هزار تومن پول بی بی چک دادم... این هفته هرروز زدم و ...

انشالله كه باردارى عزيزم اصلا به پريودى فكر نكن لامصب مهمون ناخوندس

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
اخ خدا قلبم تیر کشید.چقدر سخته ایشالا خدا بهت یه نی نی سالم وصالح بده و بزرگ شدنشو لحظه به لحظه ببین ...

قربونت برم.‌.. کلا برنامه ی زندگیم بهم ریخته... خیلی مشکلات دارم.... برام از ته دلت دعا کن

انشالله كه باردارى عزيزم اصلا به پريودى فكر نكن لامصب مهمون ناخوندس

الان خیلی نگرانم... زندگیم هیچ برنامه ای نداره... هیچ امیدی ندارم.‌‌‌...واقعا نیاز به یه دلخوشی دارم...برام دعا کنین

خدا بزرگه مشکلو همه دارن هرکی یه طور .ذهنتو درگیر این چیزا نکن به خودت برس روحیتو تقویت کن

چشم😍😘 دستت درد نکنه..بازم التماس دعا🙏

الان خیلی نگرانم... زندگیم هیچ برنامه ای نداره... هیچ امیدی ندارم.‌‌‌...واقعا نیاز به یه دلخوشی دارم ...

انشالله باردار ميشى گلم خدا بزرگه ديشب يه خانومى بود ٨سال تو اقدام بود وقتى متن امضاشو خوندم از گريه بالشتم خيس شد

اونموقع بود گفتم خدايا شكرت ماها چقدر ناشكريم😔

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
الان خیلی نگرانم... زندگیم هیچ برنامه ای نداره... هیچ امیدی ندارم.‌‌‌...واقعا نیاز به یه دلخوشی دارم ...

انشالله به زودیه زود باردار بشی عزیزم، آرامش داشته باش توکل کن به خدا

تو دنیای دلواپسی های من فقط فکر تو مثل آرامشه❤️