2777
2789

بچه ها من میخوام لابیاپلاستی انجام بدم ولی خیلی میترسم چون دوستم پیش یه دکتر رفته بود خیلی بد جور شده بود و مجبور شد دوباره بره یه دکتر دیگه و عمل کنه منم هم تصمیم گرفتم برم پیش دکتر الهه ثناگو خواستم بپرسم کسی اینجا ایشون را میشناسه و پیش ایشون رفته از هزینه جراحی لابیاپلاستی هم خبر داره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای میگن خیلی درد داره درسته؟؟؟ و باید حتما انجام بشه؟؟؟

دوستم که گفتم لابیاپلاستی با لیزر انجام داده اصلا درد نداشته و راضی بوده و میگفت با لیزر انجام دادم و خوب بوده.  قبلش براش بی حسی زده بودن و اصلا متوجه  نشده بوده

عزیزم خواهر من پیش دکتر ثناگو برای سفید کردن واژن رفته بود

با یه جلسه نتیجه گرفته و خیلی راضی

به نظرم جراحی های زیبایشم باید خوب باشه 

اول برو مشاوره بگیر و معاینه شو بعد تصمیم بگیر

ببخشید من فکر میکنم همه مون نیاز داشته باشیم😂🤣😂

من چندين باروقت گرفتم كه برم ببينم بكارتم چه نوعيه ولي به خاطرهمين روم نشدكنسل كردم ديگه واي به حال ازدواج كردنم

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜
من چندين باروقت گرفتم كه برم ببينم بكارتم چه نوعيه ولي به خاطرهمين روم نشدكنسل كردم ديگه واي به حال ...

ن عزیزم خجالت چرا واسه هر کسی ی جوریه خوب

اصلا خجالت نداره

از برای خواهر من ک بدتر نیس که

رتبه برتر آزمون وکالت
ن عزیزم خجالت چرا واسه هر کسی ی جوریه خوب اصلا خجالت نداره از برای خواهر من ک بدتر نیس که

مجرده؟

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜