2777
2789

اول يه توضيحي درباره شرايطم بدم كه راحت تر بتونيد نظر بديد درموردم

من امسال تازه ليسانس گرفتم تو يه رشته مهندسي 

متاهل هم هستم 

حالا الان يه موقعيت كاري كه به رشتم اصلا ربطي نداره برام پيش اومده در هفته پنج روز بايد برم روزي هشت ساعت ماهي يك و نيم هم حقوق ميدن كه حالا هزينه رفت و آمد هم بايد ازش كم كرد

از طرفي دلم ميخواد ارشد هم بخونم كه چون دوست دارم تو يه دانشگاه خوب درس بخونم(از دانشگاه كارشناسيم متنفر بودم) لازمه كه روزي ٥-٦ ساعت حداقل درس بخونم كه با وجود كار خونه و همسرداري و سركار رفتن ميدونم دگ زماني برام نميمونه

حالا اگ شما بوديد كدوم رو انتخاب ميكرديد؟

در ضمن بايد بگم همسرم اصلا همراهي نميكنه

يعني هر شب بايد بهترين شام اماده باشه خونه هميشه مرتب باشه و همه كاراي خونه مث خريد و.. به عهده خودمه

ببین حقوقت خیلی کمه الان وزارت کارم بخوای بگیری 1500 پایه س 290تومن بن و خوروباره یعنی حدود 1800 بهت کمتر از این میدن در حالی که ساعت کاریتو پر میکنی

احتمالا بیمتم نمیکنن بنظرم نمی ارزه پول رفت و امد و هزینه هاتو کم کنی پولی نمیمونه که به اون همه خستگی بیارزه

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
ببین حقوقت خیلی کمه الان وزارت کارم بخوای بگیری 1500 پایه س 290تومن بن و خوروباره یعنی حدود 1800 بهت ...

حجم كاريشم واقعا زياده از صبح ساعت ٧ تا ٣:٣٠ بايد سرپا باشم و بدو بدو كنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.