2777
2789
عنوان

شوهر بیشعورم بدون من با خواهر و شوهر خواهرش رفته مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن شوهر خواهر شوهرت  بگو راضی نیستم اگر دامادتون همین کار را با خواهر خودتون بکنه خوبه .بع ...

من حالم بهم میخوره با دامادشون حرف بزنم. بازم مامانش از همه بهتره برا همین گفتم همینو به مامانش بگم

تازه من بدبخت از هیچی کم ندارم . بهترین شغل را دارم دانشجوی دکتری یکی از بهترین دانشگاههای تهران هستم و اینجور که بقیه میگن ادم صبور و بساز و مهربونی هستم. خیر سرم خواستگار کم نداشتم ولی فکر میکردم تحصیلات داره  شغلش هم مثل خودمه شعور هم داره اخه خیر سرش همش از تساوی مرد و زن حرف میزد و...شغلش را هم که شش ماه بعد از  عروسیمون از دست داد. ولی ماشاالله خودش و خانوادش تو این شرایط انقدر پررو هستند و اعتماد به نفس دارند که بخدا من اگه انقدر اعتماد به نفس داشتم ماه را فتح میکردم

نه من بودم از همونجا میرفتم دنبال کارای طلاقم شوهر میکنین واسه چی؟  نکبت کار درست و حسابی هم ...

سلام عزیزم شوهرم تازه بعد از اینکه از سفر اومد خانواده اش و بخصوص خواهر فلان فلان شده اش پرش کرده بود و خیلی هم طلبکار بود اومده بود خونه پدرم تا حرف بزنه شروع کرده بود به داد و بیداد و بدگویی من .البته من خونه نبودم مامان من هم که سابقه حمله پانیک داشت غش کرده بود و حالا دکتر اومد خونمون و...حالا خوده شوهرمم ترسیده بود. بعدش بابام زنگ زد به باباش که گله پسرشو بکنه کثافت باباش طلبکارتر بود و پاچه باباممو گرفت که همه چی تقصیر دختر شماست و اصلا زن چه معنی داره که بپرسه شوهرش کجاست و...حالا بعدش زنگ زدند که میخایم بیایم حرف بزنیم که بابام گفت نه الان خانمم حالش خوب نیست . دوباره فرداش زنگ زدن که حال مامانم را بپرسن مامانم هم سپرده بود بگند که خوابیدم و نمیتونم حرف بزنم دیگه حالا نزدیک یهدهفته اس که نه اونا زنگ زدند نه شوهرم زنگ زده. من هم با بچه خیلی وقته خونه پدرم هستم. به نظرتون چکار کنم؟ من مطمئنم که همه اینا زیر سر خواهر فلان فلان شده اشه و همون داره  بهشون خط میده

سلام عزیزم شوهرم تازه بعد از اینکه از سفر اومد خانواده اش و بخصوص خواهر فلان فلان شده اش پرش کرده بو ...

سلام عزیزم

بنظرم حالا که رفتی خونه ی بابات دیگه زود وا نده و همه ی چیزایی که میخوای رو مطرح کن

مثلا همین سر کار رفتنش و متعهد بودنش و نفقه ی ماهانه و بقیه ی چیز هایی که مد نظرت هست

حتما حتما هم یه وکیل خوب و کار بلد بگیر و وقت دادگاه تنظیم کن تا به اینا رسیدگی بشه و تعهد بده بعد برگرد

برای اینا هم وکیل بهت مشاوره میده از چه راهی وارد بشی

مثلا اجرا گذاشتن مهریه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
سلام عزیزم بنظرم حالا که رفتی خونه ی بابات دیگه زود وا نده و همه ی جیزایی که میخوای رو مطرح کن مثل ...

مرسی عزیزم از اینکه پاسخ دادی ولی من ولقعا از این ابرو ریزیها میترسم و اینکه اون از خودش هیچی نداره یعنی هیچی بنامش نیست حالا بر فرض مهرم را هم بخوام اجرا بزارم وقتی نداشته باشه که بده چه فایده داره. اخه دیگه قانون زندانی برای مردهایی که مهریه ندارند بدند لغو شده

مرسی عزیزم از اینکه پاسخ دادی ولی من ولقعا از این ابرو ریزیها میترسم و اینکه اون از خودش هیچی نداره ...

نه عزیزم قانون زندان مهریه تا 110 تا پا برجاست

یعنی مجبوره 110 سکه رو چه به صورت قسطی و چه به صورت کلی بده

اگر نده زندان میوفته

من نمیگم مهریه ات رو بگیر میگم با مهریه تحت فشار بذارش که شروطت روقبول کنه و برگردین سر خونه و زندگیتون

که با عزت و احترام برگردی 

اگه همینجوری برگردی که کلا دیگه از زندگیت سیر میشی با بی ارزش کردن ها و بی احترامی هاشون آخرش کارتون به جدایی میکشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔