2777
2789
عنوان

کی بلده ...راه حل برا رام کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احترام مهربونی همون پاچه خواری  

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
الان میان میگن جیش تو چاییش بریز😐😐😐😐😐

امروز هم یکی از کاربرا  میگف جیش بده بخوره شوهرت  از این رو به اون رو میشه😷😷😷😷

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

ن جدی واقعا🤤🤤🤤🤤🤤🤤😲😲😲😲😲😲😲😲همچین کسایی پیدا میشه مگ؟

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

بخدا گناه داره بدبخت شوهر ادم نیس؟مریض میشه اخه😐

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
بامحبت وانجام کارایی که دوست داره احترام البته اینادرموردشوهرایی که مشکلات روحی روانی دارن ممکنه جوا ...

خدایی تو هیچی کمش نذاشتم واقعا مشکل روحی پیدا کردخ فکر کنم خیلی بده

من یساله ازدواج کردم خونه خودمم ۶ماه اول کلا افسارزندگی دستم نبود صبح صبحونه نمیدادم ناهاراشو یکی درمیون نمیدادم ببره سرکار مثلا یچیز برخلاف میلم بحث میکردم نه باید من میگم بشه خلاصه تا اخلاقش دستم اومد صبحا یک ربعم نمیشه صبحونشومیدمو ناهارشومیزارم باروی خوش بدرقش میکنم ازسرکارمیاد خستس چیزی ازش نمیخوام باروی خوش ازش استقبال میشه یموقع میمبینم که الان میزونه میگم باکمال میل میگه چشممم باحاش بحث نمیکنم میگم چشم ولی کارخودمومیکنم خلاصه شده مومی که تودستمه کلا خداروشکر نه دعوای نه چیزی فقط باید ازرو سیاست اینای که گفتم ساده بود و بخشی ازش ولی کارامد البته ببین اخلاق شوهرت چمدله