2777
2789
عنوان

امشب شوهرم یه چیز گفت که.....

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی عزیزم شما عفونت دارید ی دکتربرو حتما 

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
وای 😐 چه بی ادبه دیگه نده بهش 😐

😂😂😂😂😂😂بهترین راه

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤
اگه بد گفته که مقصره میتونست با لحن خوب بگه تا بهت برنخوره پیگیری کن ببین مشکل از کجاس درمانش کن

نه لحنش بد نبود اصلا ناراحت شدم ولی نه بخاطر اینکه بهم گفت 

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤
مگه پریودی رابطه داشتین که گفته مثل وقتای پریودی ؟

نه اصلا ولی حس بویاییش خیلی قویه پریودی ی بوی کم داره اونو میگه

پس به خاطر چی ناراحت شدی؟  هر کی باشه میگه شوهره تو هم مشکلی داشت تو هم بهش میگفتی

خوب برای اینکه اولین باره اینجوری میشه 

حساسم رو تمیزی بدنم 

مگ موقع پریودی ادم بویی میده

شوهرم میگه میده😐حتی میگه خواهرام و مادرمم پریود میشن از بوش میفهمم😐