2777
2789
عنوان

لطفا خانم هایی ک تهران زندگی میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست

اسنپ و تپسی رو تو فرودگاه راه نمیدن!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آبان تقریبا بارونی و یکم سرده و هزینه از فرودگاه تا شهرک غرب حدودا۱۲ تومنه از شهرک غرب تا نیاو ...

فکر نمی کنم به این ارزونی باشه من دو ماه پیش می خواستنم سمت ری برم حدود شصت هفتاد می گرفتن

چرا میاد من تازه سوار اسنپ شدم.فقط ده بیست متر جلوتر نگه میداره نه بیشتر

اها

من تازگیا مهراباد نرفتم

ولی فرودگاه امام، اسنپ و تپسی مجبورن بیرون بایستن که خیلی خیلی راهه

میشه با اسنپ رفت ولی برای برگشت راحت نیست

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

قیمت تپسی از اسنپ کمتره و کاملا به زمان سوار شدنتون هم بستگی داره

من از شهرک غرب تا المپیک رفتم ده تومن!