2777
2789

من شب قدر خواب دیدم دم صبح بود قبل از اذان که یه دکتر داره میگه وقت زیادی نداری ومن هی میپرسیدم مثلا چقدر وقت دارم و اخر گفتم مثلا سه ماه؟ و اونم تایید کرد بعد از خواب پریدم الان قشنگ سه ماه گذشته و الان سه روزه قلبم به شدت درد میکنه و دست چپم و کتفم خیلی نگرانم خیییلی الان که اینجوری شدم تازه یادم اومد خوابمو فکر میکنین رویای صادقه بوده ؟

خخخخ نه بابا 

از بس فکر بد کردی زده به اعصابت

ایشالا سالهای سال زنده و سلامت باشی

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد فکرو خیال نکن تا اذیت شی برو دکتر ببین علت دردت چیه 

بگذارترکت کنند… بگذار بخواهی ونشود… بگذار دیگر فرقی بین شب و روزت نباشد… بگذار جای زخمش باقی بماند…بگذار تنها بمانی وبا سکوتی تلخ غروبهایت را بگذرانی… بگذار دنیا هرچه میخواهد سرت بیاورد.. اما تو تحمل کن تو”خدایت” را داری… خدایی که چوبش صدا ندارد…

عزیزم خواب حجت نیست.خودتو ناراحت نکن 

اعصابتو درگیر میکنی،بعد بدنت میلرزه،فکر میکنی که بخاطر خوابته

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی

این علائم ب خاطر استرس و نگرانی آرامش داشته باشی برطرف میشن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

خواب نمیبینم زیاد که یادم بمونه اونم چون پریدم یادمه نمیدونم والا 

وقتی خواب بد می بینم و از خواب میپرم آیة الکرسی میخونم و از خدا میخوام که از من دورش‌ کنه ، تا دلت بخوادم‌ خواب بد دیدم 

Break up with your comfort zone