2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله من دختر شد 

من پسر شد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شما یادتون رفته بود بخورید یا چیزی خوردین که اثرش از بین رفته بود

من از وقتی دختر دومم دنیا اومد پریود نشدم قرار شد بعد دوسال برم امپول بزنم و در این دوسال ۲۱ قرص مصرف میشد یک هفته استراحت باز ورق بعدی که بعد دوسال فهمیدم باردارم اونم۴ماهه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خالم رو میدونم چرک خشک کن خورده بود 

من از وقتی دختر دومم دنیا اومد پریود نشدم قرار شد بعد دوسال برم امپول بزنم و در این دوسال ۲۱ قرص مصر ...

شاید آنتی بیوتیک مصرف کردین که اثرش از بین رفته وگرنه خود قرص روش جلوگیری خوبیه خیلی کم پیش میاد با قرص کسی باردار بشه

عه من تو نتم خوندم میگفت ۹۹ درصد بچشون پسر میشه شاید مادر شما جزو ۱ درصد بوده دیگه

اره😂کآ ما خاصیم😬

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…