نفس٩ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 412 عنوان تورو خدا بياين آاااى يو آى 86 بازدید | 11 پست من آى يو آى داشتم ١٣ روز پيش. امروز لك ديدم و آمپول پروژسترون اين ١٣ روز زدمم سوالم اينه قبل قطع آمپول پريودى اتفاق ميفته؟؟ خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت 1398/06/26 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس٩ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 412 بله پس يعنى باردار نيستم😔😔 خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
نفس٩ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 412 مشکلتون چی بوده که آی یوآی کردین شماخواهر شش ماهه اقدام كردم اما هنوز خبرى نشده و ٣٨ ساله هستم و فوق العاده نگرانم خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
۲۷۷۷۴ عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2303 پس يعنى باردار نيستم😔😔 نه خواهرمنظورم این نبودکه میگم اگه باردارنباشی پریودمیشیاگه باشی قطع هم کنی چیزی نمیشه
نفس٩ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 412 نه خواهرمنظورم این نبودکه میگم اگه باردارنباشی پریودمیشیاگه باشی قطع هم کنی چیزی نمیشه دكتر گفته كه روز ١٥ بعد آى يو آى آزمايش بدم اما امروز لك ديدم فعلا دو تا آمپولم مونده خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
110zeinabsadat عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 382 دكتر گفته كه روز ١٥ بعد آى يو آى آزمايش بدم اما امروز لك ديدم فعلا دو تا آمپولم مونده شاید لک برای بانه گزینیهمیتونم بپرسم مشکلتون چی بوده و چقد هزینه کردین من تنبلی تخم دان دارم و شوهرمم اسپرمش ضعیفه رفتین دکتر سریع براتون ای یو ای نوشت یا راه های دیگه رو هم انجام دادین؟راهنمایی میخوام ممنون میشم
نفس٩ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 412 شاید لک برای بانه گزینیه میتونم بپرسم مشکلتون چی بوده و چقد هزینه کردین من تنبلی تخم دان دار ... عزيزم شش ماه پيش و سه ماه پيش دارو مصرف كردم و باردار نشدم. با بيمه نيروهاى مسلح داروها ودو بار آى يو آى پشت هم تقريبا ٦٠٠ تومن خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
۲۷۷۷۴ عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2303 شش ماهه اقدام كردم اما هنوز خبرى نشده و ٣٨ ساله هستم و فوق العاده نگرانم چرررراااااینقددور اقدام کردی گلم؟؟
نفس٩ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 412 ٣٥ سالگى ازدواج كردم و ١ سال بعدش باردار شدم طبيعى. هفته ٢٤ زايمان زودرس داشتم و بعد درگير درمان تيروئيد بودم تا شش ماه پيش خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت