2777
2789
عنوان

عاشقان نهنگ آبی بیان😓👍🏻😨

281 بازدید | 17 پست

بچه هاقسمت۲۹رودیدین؟؟؟؟

چراهمشون مردن اخه؟؟

یعنی ممکنه زنده باشن 🇧🇦🤕

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااای من عاااااشقشم ولی قسمت 29را هنوز ندیدم |متاسفانه

همششششونو رو کشت😓

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
واااای من عاشقشمممم  ولی چن تای آخر و هنو ندیدم

ببین شاخت درمیاد ازاون همه اتفاقای عجیب😨

بهمن پلیسه؟

نه بابا کثافت...یه روانی جنایتکاریه همشششش نقشه بود از اولین نقشش توفیلم تاحالا

برای مهندس کار میکنه

انقدر اخر هر قسمتش میرم توی شوک که دیگه مغزم نمیذاره حتی یکم راجبش فکر کنم😂

ایول به سازندگانش واقعا گل کاشتن با این فیلم امیدوارم تهش آبکی نشه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
انقدر اخر هر قسمتش میرم توی شوک که دیگه مغزم نمیذاره حتی یکم راجبش فکر کنم😂 ایول به سازندگانش واقع ...

اصلا من توهرقسمت به قول شما شاخم درمیاد هنگ میکنم...

گیج شدم

مطمئنم قسمت اخرشم که ۳۰ باشه...یه کلکی دارن باز😂

اصلا من توهرقسمت به قول شما شاخم درمیاد هنگ میکنم... گیج شدم مطمئنم قسمت اخرشم که ۳۰ باشه...یه کلک ...

چیییی

قسمت بعدی اخرشه؟

اگه فصل دو داشته باشه که عالیه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
چیییی قسمت بعدی اخرشه؟ اگه فصل دو داشته باشه که عالیه

اره ۳۰قسمته😥

خداکنه ادامه اش بدن