2777
2789
من سال اون دربست پایین بودم 😁

شانس داشتی 

من تا سال دو گیرم نیومد

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

منم تخت بالا بودم چون نسبت به بقیه لاغرتر بودم همه میگفتن تو سبکی باید بری بالا    خودمم دوست داشتم حس امنیت بیشتری داشتم و اینکه کسی نه رو تختم مینشیت نه میخوابید ولی تخت پایینو هرکس از راه میرسید مینشیت روش یا وقتایی که دور هم جمع میشدیم همگی رو تختای پایین ولو میشدیم که من دوست نداشتم کسی بیاد رو تختم    یادش بخیر 

زندگی زیباست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه های معتبر شهر تهران همه شون اینجورین ؟ احتمالا خوبن ؟ یا فقط دانشگا تهران

نه همشون خوب نیستن .شنیدم البته

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
دانشگاه های معتبر شهر تهران همه شون اینجورین ؟ احتمالا خوبن ؟ یا فقط دانشگا تهران

همه دانشگاه‌های دولتی تهران خوبن ولی خب افسانه‌ها میگن قابل قیاس با دانشگاه تهران نیستن

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!