2777
2789
عنوان

کیا تو دانشگاه با همسرشون اشنا شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 43 پست
الان ۲۳ اخه با هر شماره ای پیام میدم بلاکم میکنه😔

میخوای بیای خصوصی برام تعریف کنی؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۲۳ اخه با هر شماره ای پیام میدم بلاکم میکنه😔

تاپیکت خوندم حرفت بزن بهش بگوووو من میخاستم بیای جلوووو از بچگی اون کار کردم و نادونی کردمممم بگو ولی کسی تو زندگیم نبود ب مرگ مادرم قسممم بگووو اگه واقعن دوسمم داری بچگیم ببخش اگهه نههه ک معلومه از اولم دوسم نداشتی همین بزن ایاشلا جواب میگیری

باشه

درخواست دادم بهت

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

میترسم اخر بار اونقدر سرم داد زد تهدیدم کرد گفت مزاحم بشی شکایت میکنم ازت

ی چیزی میگم ناراحت نشو لطفا،دل بکن ازش برو دنبال زندگیت،اون عاشق نبوده،منم باشوهرم ی بار اونموق ک دوست بودیم اینکارو کردم بخدا مث بچع گریه کرد،انشالا با یکی دیگ خوشبخت باشی

ی چیزی میگم ناراحت نشو لطفا،دل بکن ازش برو دنبال زندگیت،اون عاشق نبوده،منم باشوهرم ی بار اونموق ک دو ...

یبارم اینجوری دعوامون شد بلاک کرد ولی بعد سه ماه بلاکو ورداشت پیام داد شاید اینبارم اینکارو بکنه تازه دو ماهه تموم کردیم

یبارم اینجوری دعوامون شد بلاک کرد ولی بعد سه ماه بلاکو ورداشت پیام داد شاید اینبارم اینکارو بکنه تاز ...

انشالا هرچی ب صلاحته برات افاق بیفته،من بااینک باشوهرم دوست بودم و دوسش داشتم ولی همیشه از خدا میخاسم ک اگ باهاش خوشبخت میشم بهش برسم