2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا بزار اینجا

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عکس داخل تایپک رو هم نمیشه پاک کرد؟

باید گزارش بزنیم برات ک بترکه پاک شه

نگو قصه آخرش مرگ منه...داره چشمات منو آتیش میزنه...نگو از تلخیه دنیا سیرم ...نگو میرم نگو ک میمیرم#من_یک_چاوشیستم      کاربرقدیمی ام
او چقد کار داره بیخیالش اصن😅😅

لینک تاپیک و کپی کن بزار دیگ کاری نداره ک

به کسیم نگو واست گزارش بزنه کاربریت میترکه

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چجوری لینکشو کپی کنم ؟

برو توی تاپیکت

اون بالا یه نوار هست اونو کپی کن بعد وقتی این تاپیکه باز شد بزار توش