2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام امروز نشون دکتر م گفت خوبه خداروشکر

سلام عزيزم وقتتون بخير، ميشه بگين سال گذشته كه عمل فيستول انجام دادين كامل خوب شدين يا نه؟ و اينكه عفونت قطع شد؟ منم مثل شما باردارم و دو هفته پيش مجبور شدم ليزري عمل كنم ، ولي هنوز داره عفونت مياد و خيلي نگرانم، ميشه منو راهنمايي كنيد؟ ممنون 🙏

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻

سلام عزیزم ....فیستول عمل کردم من بخیه دار مونده   دکتر گفت جذبی میفته خودش..

نه من مراعات کردم فعلا که خوبه..الان باردارم میترسم من..

استراحت کن..محل زخم بشور با حوله خودت پاک کن...چ خشکن ر داده مرتب استفاده کن....خوب میی انشالله 

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 

سلام‌عزیزم.بادکش تخمدان‌و رحم‌رفتم گرمیجات خوردم پیاده روی داشتم ..بیخیال شدم دیگه..سری اخر دکتر گفت لاپیرآسکوپی ..تراش رحم..هر دکتر میرفتم‌یه چیز میگفتن ای وی اف ای یو ا...

استرس بالا بود ازمایش ذخیره تخمدان ندادم من..دکتر مینوشت ..انجام‌نمیدادم...اما میدونستم احتمال داره از ذخیره باشه که ۴سال دیگه رفت ۵سال بچه دار نمیشدم...

به خدا توکل کن انشالله امسال یه نی نی ناز میاد تو بغلت..اول از هز جیز رها کن ..استرس کم‌کن که اثر داره رو باردار شدن 

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
سلام‌عزیزم.بادکش تخمدان‌و رحم‌رفتم گرمیجات خوردم پیاده روی داشتم ..بیخیال شدم دیگه..سری اخر دکتر گفت ...

آخی عزیزم  ان شاالله به سلامتی ودل خوش مبارک باشه

من به زودی مامان میشم 💖💖💖