2777
2789

این فیلم رو خیلی دوس دارم❤ یه سی ثانیه در مورد آرزو حرف زده شده!

https://www.dideo.ir/v/ap/UKjnN

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گر بیایی دهمت جان و

نیایی کُشدم غم.

من که بایست بمیرم!

چه بیایی

چه نیایی.

• سعدي

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
گر بیایی دهمت جان و نیایی کُشدم غم. من که بایست بمیرم! چه بیایی چه نیایی. • سعدي

خیلی قشنگ بود😍

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁
مرا اندکی دوست بدار اما طولانی. ....

صلوات فرستادم برا داداشت

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁

دوکچل هم قطار هم خانه 

از  غذا یافتن یک شانه 

کچلی داشت یکی دو مو بر سر 

اآن یکی طاس بود چون مرمر 

این یکی گفت شانه مال کن است 

دیگری گفت این حلال من است 

بر سر شانه شور و غوغا شد 

قیل قال و نزاع پیدا شد 

گفتگو چون به امتزاج گرفت 

کار مشت ولگد رواج گرفت 

لیکن افسوس در میان جدل 

آن دو مو کنده شد زفرق کچل

دوسه مو بر سرش اگر هم بود 

اندر آن گیر دار شد مفقود 

....بی ربط بود ولی زیبا بود

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
دوکچل هم قطار هم خانه  از  غذا یافتن یک شانه  کچلی داشت یکی دو مو بر سر  ...

حکایت ما آدماست دیکه

حکایت ما آدماست دیکه

حالا حسش نیست  بیمارستانم وگرنه شعرای خیلی بهتری مینوشنم 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
حالا حسش نیست  بیمارستانم وگرنه شعرای خیلی بهتری مینوشنم

خدا سلامتی بده

همواره دشمن ظالم و یار و مددکار مظلوم باشید[امام علی(ع)]

«خدا را خدا را درباره یتیمان. مبادا آنها گرسنه بمانند، و در حضور شما ضایع شوند».[امام علی(ع)]

به درستی که من مرگ را جز سعادت نمی بینم و زندگی با ستمکاران را جز محنت نمی دانم .[امام حسین(ع)]

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید[امام حسین(ع)]👌👌👌👏👏👏👏

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)