2777
2789

هرکس بخواهد از طریق گناه به آنچه میخواد برسد خداوند او را به آنچه از آن میترسیده دچار میگرداند .امام حسین علیه السلام.

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁

هرکس بد ما بخلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم 

ماخوبی او ب خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور این حدیث چیه

ینی اگه از ی راه گناهی بخواهی به خواستت برسی  خداوند انسان رو به بلا یا گرفتاری که خود فرد از اون ترس داره مبتلا میکنه  

طاقت بدی نداری خوبی نکن 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
ینی اگه از ی راه گناهی بخواهی به خواستت برسی  خداوند انسان رو به بلا یا گرفتاری که خود فرد از ا ...

همون هدف وسيله رو توجيح نمي كنه است

من كه بهش شديدا باور دارم 

هرگز براي هدفم دست به هر كاري نمي زنم 

بار كج به منزل نمي رسه! كار خوبه سلطان محمود خر كيه؟!؟ پيشوني من و كجا ميشوني!!!

دومی رو کجا بکار میبرن؟

روشنتر از خاموشی ضیایی ندیدم .......ابوسعید ابوالخیر

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
همون هدف وسيله رو توجيح نمي كنه است من كه بهش شديدا باور دارم  هرگز براي هدفم دست به هر كاري ...

اره منم موافقم و عینا تو زندگیم دیدم