2777
2789

سلام

تاحالا انزلی نرفتم

کسی هست اینجا بهم بگه؟ 

جاهای دیدنیش کجاها برم؟

مرکز خرید؟

رستوران خوب؟

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین

برو ساحل کاسپین حتما حتما اگه نری سرت کلاه رفته

رستوران دریاکده برو کباب ترشاش خوشمزس

یه روزم بزارید برای قلعه رودخانو ماسوله ارزش داره

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مروز خرید زیاد داره منطقه آزاد هم برای خرید خوبه.کاسپین هم خوبه.تفریحش دریا و اسکله هست ولی میتونید رشت و ماسوله و جاهای دیگه هم برید ک همه نزدیک به همن

عشقم دخترم

من تازه اومدم خرید هیچی نداره

ولی تفریح خوبه

یک روز بودم از جزییات خبر ندارم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
مثل فروشگاهه؟ مرکز خرید همه چیه؟

شامل کلی پاساژو و فروشگاهای مختلفه، اره همه چی داره، خصوصا لباس و لوازم ارایشی و بهداشتی  اونجا قیمتاش خیلی به صرفه درمیاد و اجناس خارجی هم زیاد داره که چون منطقه ازاده ارزون ترن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
شامل کلی پاساژو و فروشگاهای مختلفه، اره همه چی داره، خصوصا لباس و لوازم ارایشی و بهداشتی  اونجا ...

جای خاصی هست که بخواید معرفی کنید برم؟

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین