2777
2789

میخوام غذای کمکی  برا دخترم شروع کنم .

دخترم فردا واکسن ۴ ماهگیشو میزنم میخوام کم کم شروع کنم غذای کمکیش بدم شیرم براش کمه چی پیشنهاد میکنید؟؟؟

فعلا شیر خشک کمکی بدی بعتر نیس؟؟؟

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از چهارماه و دو‌هفته شروع کردم

اول فرنی با آب درست میکردم بدون شکر

بعد کم کم شکر

بعدم بادوم

بعدم که سوپ و اینا

الان نه ماهشه غذاهای انگشتی میذارم جلوش میخوره غذای خودمونم بدون ادویه و رب با قاشق له میکنم میدم بهش

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

اکثردکترهامیگن 4ماهگی شروع کن 

من فرنی دادم بعدم دیدم باشیرم سیرنمیشه سوپ شروع کردم 

پوره سیب زمینی هم میدادم دوست داشت

فرنی خودت بااردبرنج که خودت درست میکنی بده

حریره بادوم

من بعدش سوپ دادم وموادشاکم کم اصافه کردم بعدم دمپختی دادمش 

کته 

دیگه 10ماهش شدعذای خانواده ولی یک وعده هم براخودش جدا

سوپ ماهیچه 

شما لعاب برنجم بهش دادی اولش؟

نه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸