2777
2789

سلام دوستان. من چندین ساله که گواهینامه گرفتم اما رانندگی نکردم و هر روز هم اضطرابم راجع به رانندگی بیشتر میشه ولی در شرایطی قرار گرفتم که شدیدا نیاز دارم رانندگی کنم. لطفا کسایی که تجربه یک مربی خوب رو دارن با من به اشتراک بذارن. ممنون میشم اگه دوستان فقط تجربه هاشونو بگن و دوستان تبلیغاتچی از اظهارنظر خودداری کنن. راجع به هرچیزی که میخوام جستجو کنم انقدر تبلیغات زیاده که نمیدونم کدومش راسته کدومش تبلیغات...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم گواهینامه داشتی؟ راضی بودی؟ 

از امین بله راضی بودم البته من سال۸۶ رفتم الان از مربی هاش خبر ندارم تو چه سطحی هستن ولی اگه اونجا بری از کسایی که دادن تعلیم میبینن میتونی تحقبق کنی که کی بهتره 

خانم یگانه 20 سال آموزشگاه امین بود بعد رفت سعادت آباد و بازنشسته شد . الان دخترش از سال 86 مهارت رانندگی یاد میده تو همون ولنجک . به اونایی هم که قبول نمیشن رانندگیو یاد میده که برن بار اول قبول بشن . شمارش اینه 09126398956. کلی گشتم تا دوباره بعد این همه سال پیداشون کنم

عزیزم اموزشگاه امین و به نظرم کلا بیهیال بشید چون افتضاح هست انقدر بی قانون بود که من پشیمون شدم فقط دنبال پول گرفتن هستن اموزش صفررررررر از همه کلاسا میزنن من که اصلا راضی نبودم متاسفانه کلی وقت و‌پولم هدر رفت 

سلام دوستان مربی خوب حرفه ای بااخلاق با حوصله من اقای کربلایی رو معرفی میکنم واقعا کارشون خوبه من خودم وخواهرم باایشون رفتیم الان بتنهایی دارم رانندگی میکنم یه جلسه بااقای کربلایی برین به حرف من میرسین شمارشونو میزارم 09108606882