2777
2789
عنوان

خوب نمیشم

115 بازدید | 12 پست

سلام.. چجوری میتونم بی تفاوت باشم وقتی که مادرشوهرم اینا و دوستانی که همیشه تولدشون رو تبریک گفتم.. تولدم رو تبریک نگفتن؟

چجوری میتونم به خودم بگم همین بس که شوهرم به فکرم بوده و برنامه ریخته و همین بس مادرم اینا و برادرم اینا از راه دور کادوم رو فرستادن؟

چجوری ب خودم کنار بیام که مادرشوهرم که عممه حتی به روی خودشم نمیاره؟ که هو تولدمه هم سالگرد ازدواجمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا من که جز خودم کسی تولدمو یادش نی

هرگز اشتباه نکن ...اگراشتباه کردی تکرار نکن...اگر تکرارکردی اعتراف نکن...اگراعتراف کردی التماس نکن...اگر التماس کردی دیگر زندگی نکن...

برات مهم نباشه منم تولد خواهرشوهرامو تبریک گفتم بعد تولدم ک شد استوری هم گذاشتم تبریک نگفتن هیچ عکسای دسته جمعیشونو استوری کردن منم اصلا متم نیست برام قوم شوهر هیچوقت خانواده آدم نمیشن

پسرم همه دنیام 😘💋💕

اینجوری که بگی خداروشکر قرار نیست حال من برای وجود یک ادم که شاید از عمد یا غیر عمد کاری نمیکنه بهم بریزه

انقدر ادم ها و نقش هایی که در زندگیتون دارن بزرگ نکنید که خوبی باقی به چشمتون نیاد...

بیخیال باش. بخاطر آرامش‌ خودت 

سال دیگه تولدشون میدونی دیگه تولد کیو تبریک بگی و تولد کی عین خیالتم نباشه

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
حس خوبیه ها

ترانع تولدم مبارک نیستم گوش میدم

همچین میرم تو فاز  ک نوگو

نگو قصه آخرش مرگ منه...داره چشمات منو آتیش میزنه...نگو از تلخیه دنیا سیرم ...نگو میرم نگو ک میمیرم#من_یک_چاوشیستم      کاربرقدیمی ام
ترانع تولدم مبارک نیستم گوش میدم همچین میرم تو فاز  ک نوگو

هرگز اشتباه نکن ...اگراشتباه کردی تکرار نکن...اگر تکرارکردی اعتراف نکن...اگراعتراف کردی التماس نکن...اگر التماس کردی دیگر زندگی نکن...

اصل کاریا یادشون بوده دیگه. بقیه رو ول کن. من ک خیلی رقفیق بازم، هیچ توقعی از دوست ندارم. فانیلم همینطور باایتکه رابطم خوبه.‌توقعت کم کنی راحتی. فقط پدرمادر و همسر

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞