2777
2789
عنوان

باردارنشدن بعد از یک سال اقدام😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همزاد دارم باردارشدم ولی سقط شد ممکنه بعدی ها هم سقط بشه؟

اره حدایی نکرده باز سقط میشن. حتما دعاشو بنویس. اون خانم دعانویسه میگفت اگه بیان دنیاهم خدایی نکرده میکشتشون. فقط اسمائ الهی دورشون میکنه

از کجا میدونی داری؟

تو خواب خودت یاشوهرت همش باکسی دعوا دارین. یا میخای کاری کنی نمیشه .در واقعیتم وسایلت گم میشه میبینب یه جا دیگه پیدا شد. یا یه جایی رو ده بار میگردی وسیله ات نیست. یهو همونجا میبینیش 

تو خواب خودت یاشوهرت همش باکسی دعوا دارین. یا میخای کاری کنی نمیشه .در واقعیتم وسایلت گم میشه میبینب ...

وای تورو خدا نگو تو خونه تنهام 😢😢😢😢😢

مامان دو قلوها 👶👶
تو خواب خودت یاشوهرت همش باکسی دعوا دارین. یا میخای کاری کنی نمیشه .در واقعیتم وسایلت گم میشه میبینب ...

من تا حالا چندبار تو خواب وبیداری یه سایه مرد میبینم نشسته نگام میکنه اما تاپلک میزنم غیب میشه