2777
2789
خورشت بادمجون و عدس پلو

برنجات چقدر قد کشیده! 😯😃

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم نهار امروزم

تو مسلمون نیستی😭😭😭😭😭😭😭

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

زر‌شک پلو 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
منم اولش فقط عدس پلو درست کرده بودم..دیگه گفتم الان شوهرم میاد ایراد میگیره که خالیه..دیگه خورشتم در ...

البته منظورم عدس پلوباگوشته 

بنظرم جای خورست همون گوشت خالی رومیزدی کمترزحمت داشت

بعد بزارید اموزششم بزار لطفا من بلد نیستم😂

اموزشش این که ابو میزاری جوش میاد برنج میریزی داخلش بعد پخت دو سه دقیقه قبل از این که خواستی ابکش کنی رشتهارو خرد میکنی میریزی داخلش دو سه جوش که خورد ابکش میکنی بعد ته دیگ سیب زمینی میندازی و دم میکنی  بعد دم روغن میدی روش   .حالا خیلیا دوست دارن روش گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش شده یا کوفته ریزه میریزن با هر کدوم که در دست رس بود درست میکنم بعد با گوجه و ماست خوشمزه میشه   میتونی هیچ کدومم نریزی بازم خوب میشه