2777
2789
عنوان

تاپیک می زنی لااقل واستا جوابتو بگیر !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 40 پست
اخ دقیقا یه صفحه براشون تایپ میکنی حداقل یه لایک نمیکنن بفهمی خوندم جوابتو    

امضاتو😂😂

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
من تا جواب همه رو تک تک همون لحظه به سرعت جت ندم دلم رضا نمیده😐😐 اسکولم نه 😐

منم هموووونممممممممممممممممم خخخخ

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سره ک پای گوشی نیستن.بعدشم این سایت ی مقدار سخته بفهمی ریپلای داری یا نه.بعضی وقتا آلارمش ن ...

بیا دوستم خودم برات کلاس آموزش نینی سایت رایگان میزارم .... هههه بخدا اعلانا میادددد 

من توقع تشکر رو دارم لااقل ، به هر حال اهمیت قائل شدم

من خودم هم دقیقا مثل شمام حتما جواب همه رو میدم که طرف فکر نکنه براش ارزش قائل نبودم حداقل لايکش میکنم ولی خب بعضی وقتا پیش میاد دیگه زیاد سخت نگیر 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
بیا دوستم خودم برات کلاس آموزش نینی سایت رایگان میزارم .... هههه بخدا اعلانا میادددد 

میاد ولی باز زور بزنی هی.آپدیت کنی صفحه رو .با این سرعت نت هم ک اعصاب خوردیه.

❤خدایا عاشقان را غم  مده  شکرانه اش با من....❤

دو روزه دوباره نی نی سایت زیاد میام همه اش تاپیک های پر از حس منفی و غیر قابل هضم برام هستن ، اونم توی پربازدیدا ، جالبه خودمم درگیرشون می شما ااااااااااا الان دلم خواست یهو همش حرفای خوب و فان بزنیم ، خسته شدم  ازین جو مسخره 

میاد ولی باز زور بزنی هی.آپدیت کنی صفحه رو .با این سرعت نت هم ک اعصاب خوردیه.

می فهمم چی می گی دوستم حق داری ؛ کلی گفتم ، یکمم شوخی بود

اعلانها رو درست میگی

ولی قضیه ی اینکه خودت تاپیک بزنی فرق داره ، بنظرم من مسئولشم باید جواب دوستانیو ک زحمت ریپلای کشیدن رو لااقل داد

ولی بقول یه دوستی همینجا چقد جدی گرفتمش نینی سایتوووو ... و کاربرااااشو دور از جون همه ی دوستای گلم اینجا

می فهمم چی می گی دوستم حق داری ؛ کلی گفتم ، یکمم شوخی بود اعلانها رو درست میگی ولی قضیه ی اینکه خو ...

اره خب بی حرمتی میشه.جواب محبت کسی رو ندی.

سایت خوبیه فقط این اعلانها و بروزرسانی صفحه رو اعصابه.

❤خدایا عاشقان را غم  مده  شکرانه اش با من....❤

من فقط درگیر اصطلاحت شدم 

پاخور تاپیک 😁😁

انگار فرش یا قالی هست😂

درمورد موضوع هم درسته ...به نظر منم بی ادبی هست

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
من فقط درگیر اصطلاحت شدم  پاخور تاپیک 😁😁 انگار فرش یا قالی هست😂 درمورد موضوع هم درسته ... ...

پاخور رو برای مغازه نشنیدی گلم ؟ میگن  پاخور فلان مغازه خوبه ، مشتری زیاد می ره اون سمت و ... ...