2777
2789

اگه سوالی داریم از هم بپرسیم در باره تغذیه قد و وزن و دارو و رشد کودکان تا سه سال تو تاپیک های بعدی سوال هامو میپرسم منتظر جوابم عشقولی ها 😜😍

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام..من چن ماهه ب پسرم قطره مولتی ویتامین و آهن نمیدم ۳ سالشه..بنظرتون حتما باید بدم یا نه؟

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

مامانهای بچه های دوسال و نیم تا ۳سال قدشون چنده بچه هاتون

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من سه تا وروجک دارم ،یه هفت ساله ،یه چهار سال و سه ماهه و یه نه ماهه    

ماشاالله پهلوون😅

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
1.بعد دو سال چه ویتامینی به دخترم بدم الان ویتا گلوبین میدم خوبه همین ؟ 2.کودک اگه تلویزیون تماشا ک ...

ویتاگلوبین برا بالای دوسال مناسبه و خیلی خوبه 

تایمش باید محدود باشه هر چی بازی فیزیکی بیشتر باشه یادگیری و خلاقیتش بیشتره

1.بعد دو سال چه ویتامینی به دخترم بدم الان ویتا گلوبین میدم خوبه همین ؟ 2.کودک اگه تلویزیون تماشا ک ...

بچه من به یه شبکه علاقه داره خیلی باش ساکت میشه همیشه واسش میذارم اونم میچرخه تو خونه ولی چشش به تیویع