2777
2789
من ۲روز بعد تاخیر زدم،همه حالت پری داشتم،همش احساس میکردم پری اومده میدیدم ن خبری نیست،با دل درد و ک ...

انشاالله خدا براتون نگهشون داره برای همه منتظرا دعا کن

خدایا یاریم کن .. اگر چیزی شکستم "دل" نباشد
من ۲روز بعد تاخیر زدم،همه حالت پری داشتم،همش احساس میکردم پری اومده میدیدم ن خبری نیست،با دل درد و ک ...

عزیزم😍 خواهر منم دوقلو داره، دو تا دختر...الان میرن کلاس چهارم🤩

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما دو تا خییییلی داغونیم😁 بیا امروزو فردا هم بزنیم و بهم خبر بدیم😂😅

آره بخداااا🤣

نه من تاموعدم نمیزنم اعصابم خیییلی بدترمیشه

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
عزیزم😍 خواهر منم دوقلو داره، دو تا دختر...الان میرن کلاس چهارم🤩

حالا اگربارداربودی خبربده خوشحال بشیم😘❤

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
حالا اگربارداربودی خبربده خوشحال بشیم😘❤

ان شاالله😍

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩