2777
2789
عنوان

سوهان کشی بینی بعد از عمل جراحی...

803 بازدید | 7 پست

سلام

2 سال و 7 ماهه عمل کردم اصلاااااااا راضی نیستم فقط برام شده حسرت که ای کاش عجله نمیکردم و یه دکتر بهتر پیدا میکردم..

حسرت نگا کردن به دماغایی که عمل شدن و چقدر هم خوشگل شدن آلرژی نسبت به اینکه از عمل بینی صحبت میکنه و من سریع اون صحنه و اون پست و ترک میکنم...

بگذریم اتفاقیه که افتاده...

حالا میخوام برم سوهان کشی به دلیل اینکه همچنان اندازه یه عدس قوز بینی دارم همونی که قبل عمل بود و به خاطرش رفتم زیر تیغ جراحی...حالا نمیدونم چیکار کنم کسی تجربه این کارو خودش یا اطرافیانش داشته توضیح بده؟

و اینکه ازم عکس نخواهید معذورم...  

پیرشدم پیر تو ای جوونی...
بله هم با بی حسی انجام میشه هم بیهوشی که من با بیهوشی انجام دادم و عالی شد

دوره نقاهت داشت؟چند وقت؟کبودی هم داشتید دوباره؟

شما هم به خاطر قوز بینی سوهان کشیدید؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مشکل مالی نداری یه دفعه برو پیش یه دکتر کار درست برات درستش کنه به این کابوست پایان بدی

منم بعد از عملم فکر میکردم بینیم خراب شده خیلی زجر میکشیدم میگفتم واای اومدم خلاص شم از دست بینیم ولی دوباره بلا شد افتاد به جونم به خاطر همینم درک میکنم چی میگی

اگه مشکل مالی نداری یه دفعه برو پیش یه دکتر کار درست برات درستش کنه به این کابوست پایان بدی منم بعد ...

متاسفانه شوهرم اجازه عمل مجدد و نمیده همین سوهان کشی هم به زور اجازه داده