2777
2789

من 14 روز بعد از اقدامم پریود که نشدم رفتم آزمایش دادم که بتام شده 10!!!!

دقیق میگم که 14 روز چون این ماه رو فقط یه بار کلا اقدام داشتم

خیلی تو برزخم که الان این 10 نشونه ی بارداریِ آیا میتونه نشونه ی یه بارداری خارج از رحمی باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز از موعد پریودت گذشته که ازمایش دادی؟ اقدامت که حتما تو روز تخمک گذاری نبوده به احتمال زیاد زود ازمایش دادی 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
چند روز از موعد پریودت گذشته که ازمایش دادی؟ اقدامت که حتما تو روز تخمک گذاری نبوده به احتمال زیاد ز ...

گذشته بود دارم میمیرم از غصه میترسم که مشکل جدی ای باشه پارسال بهمن هم بچچه ی 20 هفتم رو سقط کردم واز اون موقع بلایی نبوده که سرم نیومده باشه

چند روز از موعد پریودت گذشته که ازمایش دادی؟ اقدامت که حتما تو روز تخمک گذاری نبوده به احتمال زیاد ز ...

دقیقا دو روز بعد از تخمک گذاریم اقدام داشتم میدونی اصلا واسه این ماه برنامه ریزی نداشتم فقط همینجوری شد برناممون واسه مهر بود

48 ساعت بعد تو همون ازمایشگاه دوباره ازمایش بده شاید باردار باشی و لقاحت دیرتر باشه منم تو این بارداری ها همه جور بلایی سرم اومده 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
48 ساعت بعد تو همون ازمایشگاه دوباره ازمایش بده شاید باردار باشی و لقاحت دیرتر باشه منم تو این باردا ...

آخه دو روز هم بعد از تخمک گذاریم اقدام داشتم 

دقیقا تو 17 امین روز سیکلم بود!

بتای زیر ۲۷ که اصلا باردار محسوب نمیشه ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...