2777
2789

سلام مامانای عزیز

سوال داشتم

بچه هاتون رو از شیر گرفتید چقدر طول کشیده تا شیرتون خشک بشه؟ 

چیکار میشه کرد زودتر خشک بشه خیلی دارم اذیت میشم

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری از شیر گرفتی بچت چندوقتشه من هفته دیگه میخوام بگیرم ازاسترس دارم میمیرم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

من ۴ یا ۵روز طول کشید ک کامل شیر ندادم خشک شد

البته برا من از شیر گرفتن بچه ۳هفته طول کشید. یه دفعه نگرفتم ک دوتامون اذیت نشیم

خواستم باغِ رُخَش را ، به ادب داد پیام :« به فلانی برسانید که آدم باشد...!»  

پسرم 16 ماهشه حتی بغلش هم میکنم درد دارم. دیشب موقع خواب هم یکی دو بار لگد زد نفسم رفت. چقد طول میکشه شیرم خشک بشه

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  

برو داروخونه 2 تا دونه قرص میده به فاصله 12ساعت بخور زود خشک میشه ،حواست باشه قبل از خودن قرص خوب سینه رو از شیر خالی کن

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !
 پسرم 16 ماهشه حتی بغلش هم میکنم درد دارم. دیشب موقع خواب هم یکی دو بار لگد زد نفسم رفت. چقد طو ...

منم مثل شما بودم 

یه کم شیرمو خالی کردم بعد چن روز خشک شد 

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده. 
اسی بگو چ اذیتی میشی تا بهت راه حل بدم

سینه هام پره و درد دارم و حتی بغلش هم میکنم شیرم لباسمو خیس میکنه و بچه هوایی میشه و میخواد