2777
2789

نی نیم یه ماهشه 35 هفته دنیا اومده وزن تولدش3470 بوده ولی 6 روزگیش450 گرم کم کرده بود.. الان یه ماهشه 3900 هس... سینمم نمیگیره.. تو رو خدا یه شیر خشک بگین بچم وزن بگیره.. بیومیل پلاس میدادم بعد دکتر بیومیل ال اف تجویز کرد.. اما خیلی کوچولوعه یه شیر خشک عالی برا وزن گیری بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی 35 هفته 3470 بود؟سودا 38 هفته و 3 روز بدنیا اومد 2600 بود ولی الان که 11 ماهش هست 11 و نیم کیلو هست و وزنش خوبه از اول تولدش هم نان 1 خورد 6 ماه به بعد نان 2 دیشب دکتر بودم گفت 1 سالش تموم شد نان 3 بدم 

مطمئنی 35 هفته 3470 بود؟سودا 38 هفته و 3 روز بدنیا اومد 2600 بود ولی الان که 11 ماهش هست 11 و نیم کی ...

وزنش خوب بوده ماشاا...

پسر منم 36 هفته بدنیا اومد با وزن 3800.اما یک ماهگی فقط 400 گرم اضافه کرده بود.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
خب پسر من طفلی انگار باد داشت سریع وزن کم کرد

آخه میگی 3470 بوده 450 گرم کم کرده یعنی شده 3 کیلو.الان بعد از یک ماه 3900 شده خوبه پس.منظورم اینه که نگران نباش سعی کن شبر خودتو بدی باز.من تا 4 ماهگی شیر خودمو دادم دیدم خوب وزن نمیگیره هر ماه حدود 400 یا 500 گرم.از 4 ماهگی شیر خشکم کمکی دادم.الان وزنش خوبه خداروشکر

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

سوپرامیل هم خوبه..

من کمکی ب پسرم دادم .اوایل شیرم کم بود الان انگار بهتر شده با کمکی ی کوچولو اضافه وزن گرفته بود .البته در حد 500 گرم و اینا

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..