2821
2789
عنوان

بچهاااا🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست
اینا درد بی درمونه. تا زمانیکه گوشی و نت هست ، آدم بیمار دوباره وسوسه میشه. بگو خودشو معطل چنین ادمی ...

عني ٤سال خيانت نكرده ها

وقتي رفته دانشگاه كه پسره ٢١سالش بوده خاهرم چت ازشون ديده 

پارسال انصراف از دانشگاه داد روي حرف خاهرم و اومد

بازم تمومش كنه؟!بخاطر همين انصرافش فرصت نده بهش؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عني ٤سال خيانت نكرده ها وقتي رفته دانشگاه كه پسره ٢١سالش بوده خاهرم چت ازشون ديده  پارسال انص ...

اگه میتونه یک عمر با دلهره زندگی کنه بره ادامه بده.. دوست من چند سال پیش ،شوهرش با خالش درد و دل میکرد. از قضا خاله عاشق این پسره و دو دختر داره. از دختراش برا این پسره حرف میزد. دوستم دید و ناراحت شد و شوهرش قول داد تکرار نکنه. اما همیشههه وقتی شوهرش گوشی داره، دوستم پریشونه

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
اگه میتونه یک عمر با دلهره زندگی کنه بره ادامه بده.. دوست من چند سال پیش ،شوهرش با خالش درد و دل میک ...

عهههه واقعا خعلي سخته منم باشم تموم ميكنم☹️

اما اين نامزديشون طولاني شده😢بدشكستي ميخوره بهم بزنه😢فكركنم رواني بشع😞😑

اصن نميتونم كمكش كنم يا حرفي بهش بزنم بعدا ازچشم من بدونه😢

چقد خوبه كه نديديد

اره زرنگى كرده بود...ولى خب اولين هفته ى آشناييمون بود زياد پيگير نشدم اگه الان بود پارش ميكردم

ميترسم براى ديدنم از بهشت به جهنم آيد..................مادر است ديگر
اره زرنگى كرده بود...ولى خب اولين هفته ى آشناييمون بود زياد پيگير نشدم اگه الان بود پارش ميكردم

عاره خب تو ازدواج سخته نميشه ديگه گذشت

ولي همون يكبار اول اشنايي باعث نشد هميشه يه شكي تو وجودتون باشه؟؟

عاره خب تو ازدواج سخته نميشه ديگه گذشت ولي همون يكبار اول اشنايي باعث نشد هميشه يه شكي تو وجودتون ب ...

نه چون ديگه تو اين چهار سال اشتباهى ازش نديدم 

ميترسم براى ديدنم از بهشت به جهنم آيد..................مادر است ديگر
يعني به اشتباهش نبايد فرصت داد؟🤔 ٤سال نامزدن😐

تو بگو ده سال چ معنی داره کسی ک متاهله با اینو اون چت کنه چ زنش چ مردش 

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها

تموم کنه بهتره آدم خیانتکاردرست نمیشه..نظرمن اینه توی زندگیم تنهاخط قرمزم همینه حالاچه تلفنی چه چت چه پیامک یاهرچیز دیگه به خواهرتون بگیدخوب فکراشوبکنه

اتوبوس اسم یه کتابه