خانما مطمعنا ما وقتی ازدواج می کنیم اولویت ها مون به ناچار عوض می شن ولی از این حرفا گذشته از لحاظ علاقه اولویت های زندگیتون چیه . بچه ها تون ، پدر و مادرتون، شوهرتون، خواهر یا برادرتون . اخه ما بای سری از دوستان بحثی داشتیم که خیلی ها می گفتن امکان نداره اولویت فلان باشه و ... حالا نظر شما چیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از هر لحاظ من اولویتو خودم میدونم بعد بچه و شوهر چون اعتقاد دارم اگه یه زن از ارزوهاش بزنه و افسرده بشه بعد میخواد با منت گذاشتن و حال شوهر و بچه رو گرفتن کل زندگیشو طی کنه از این مدل زنا زیاد دیدم
نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
خانوما فکر کنین تو دریا بچتون و شوهرتون دارن غرق میشن و شما فقط یک نفرو میتونین نجات بدین. واقعا میتونین شوهرتون رو نجات بدین و تو چشمای بچتون نگاه کنین بذارین غرق بشه ؟؟به نظر من یه مادر هیچ وقت اینکارو نمیتونه بکنه. پس اولویت اول هر زن بچشه