2777
2789

ابتدایی که بودم بابام بهم گفت تو مدرسه نمونه قبول شو من برات دوچرخه میخرم ،پسرک ساده دلی مثه منم نه تنها قبول شدم بلکه جز سه نفر اول شدم ،بابامم دوچرخه رو ماست مالی کرد و نخرید رسیدم راهنمایی و .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو راهنمایی هم وعده دو چرخه رو واسه معدل هر سالم که اگه بیست بشی باباجون برات میگیرم تَکرار کرد و عَمل خیر ،

تا رسیدم ب سن بلوغ و تو شرایط اون دوران و اقتضاهاش😂

پیش خودم گفتم من تیزهوشان قبول شم دیگه کار تمومه 

زندگی اون روی خودشو نشون میده و عشق و حال شروع میشه و جایگاه اجتماعی و قص علی هذا .

ولی نه تنها زندگی روی خوششو نشون نداد 

بلکه گ.ه شد وسط زندگیم 

دهنم سرویس شد ،هر روز چنتا چنتا امتحانا عتیقه باید میدادم ،پیر شدم ، تا سه ظهر هر روز مدرسه حتی روز جمعه که تعطیل بود باید میرفتی آزمون آنلاین میدادی 

ینی تو چار سال دبیرستان زندگی نکردم که هیچ مثه ی برده که نه تعطیلی داره نه تابستون درسای الکی ب درد نخور خوندم تا رسیدم ب کنکور ....

تو پیش گفتم این ی سالو هم تحمل میکنم 

دانشگا میرم عشق و حال و ××××

ب قول پسر عموم تو دکتر بشی دیگه هم وا میدن برات

کنکور هم دهنم سرویس شد و ی رتبه ی قابل قبولی اووردم 

و اینجا بود که آقای پدر مجبورم کرد برم دانشگاه بقیه الله 

ی دانشگاهی ک همه از بیخ نرن 

اعلام فهمیدم خوشبختی ی چیز وراثتیه 

توی ژنتیک آدمه اگه خودش بخاد میاد نباید بری دنبالش 

خودش صلاح بدونی میاد طرفت 

الآنم شل کردم 

بیخیال از قضاوت دیگران هر غلطی بخام میکنم 

تو پیش گفتم این ی سالو هم تحمل میکنم  دانشگا میرم عشق و حال و ×××× ب قول پسر عموم تو دکتر بشی ...

تو که خانم بودی؟ یه پسر مریض داشتی؟😳

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
تو پیش گفتم این ی سالو هم تحمل میکنم  دانشگا میرم عشق و حال و ×××× ب قول پسر عموم تو دکتر بشی ...

دقیقا.. بخت و اقبال اصلا دست ما نیست و یه چیز ژنتیکیه... اینو من میگم که هر تلاشی فکر کنی برای زندگیم کردم ولی همیشه با بدشانسی و بدبختی مواجه شدم..  شت😥