2777
2789

من تو دیوار یخچال و تلویزیون از یه اقا گرفتم

تا به گفته خودش باربری داد یه کاغذبرام با مهر فرستادن و مشخصات ۳ میلیون دادم ۲ میلیون گفتم رسید میدم

پریروز داده ولی از دیشب گوشی اون و حتی شماره های باربری خاموش هستن

زنگ زدم باری های تهران سیر سفر گفتن همچین کسی نداریم

دارم سکته میکنم پنج میلیون وام برداشته بودم

تو واتساپ هم عکس کاغذ رو فرستاد

و پیام اس ام اس دادن 

ایا فتا میتونه پیگیری کنه؟

هزینه شکایت و ابروریزی بیشتر بیشتر از پولم هست؟

پیداش میکنن؟اونوقت از ارومیه باید برم تهران؟

تو رو خدا کمک کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شفات بده عزیزم چطور اطمینان کردی آخه🙄🤦🏻‍♀️

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

عزیزم حتی خود دیوار نوشته که تو معاملاتتون دقت کنید. چون کلاش زیاده. 

شما چطوری بدون اینکه طرف رو بشناسی یا اصلا بری جنس رو ببینی این همه پول بی زبون رو ریختی به حساب؟ به پلیس قتا زنگ بزن. ولی اونها ارجاءت میدن به آگاهی. و مراحل شکایت هم خیلی هزنیه بره و هم خیلی وقت گیر 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
پيداش كردي دو تا كشيده بزن صورتش .نترس با خانما كاري ندارن تو بزن خيالت راحت بشه كسافته احمق مال مر ...

آره خدا ازشون نگذره

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
عزیزم حتی خود دیوار نوشته که تو معاملاتتون دقت کنید. چون کلاش زیاده.  شما چطوری بدون اینکه طرف ...

بخدا دارم سکته میکنم،اصلا انقدر ناراحتم که میخوام بمیرم همش بدشانسی اخه خدا گفته وام بگیرم با هزارتا مشکل بعد این بلا سرم بیاد

نه اول خودشون پیدا میکنن بعد بهت میکگن شکایت کن پدرشونو در میارن

۵۰۰ هزار تومن هزینه شکایت میشه؟

چون نایی ندارم پولی نمونده برام ...خیلی بد شد برای زندگیم...

اصلا دیگه امیدی برای زندگی ندارم