دخترا جریان زندگی من خیلی مفصله. در همین حد میگم که پدرم به دلایلی متاسفانه تو دام اعتیاد افتاده و چندین بار کمپ بردمش ترکش دادم ولی خوب نشده. الانم چند ماهه غیبش زده. حالا واسم خواستگار اومده و جواب مثبت دادم و همه شرایطو هم واسشون گفتم و اونا هم پذیرفتن و در حال خرید واسه عقدیم😊 امااااا مشکلم اینجاست که شنیدم واسه عقد دختر باید پدر عروس باشه. من از کجا پیدا کنم بابامو حالا😔از عصری فکرم مشغوله چیکار کنم. داداشام هستن عموهامم هستن ولی بابام نیست.
فیلمه که بود پریناز ایزدیار میخواست با حمید گودرزی عروسیکنه
زمانه😐
نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻
خیلی سخته جلوی خانواده شوهر بی کس بودن باید کفش آهنین بپوشی منم مادرم فوت کرده بود بابام از بچگی نب ...
خیلی سخته.همه اینارو میدونم. روز خواستگاریم هم خوشحال بودم که داریم بهم میرسیم هم بغض که پدر مادرم کجان😔چطوری منو رها کردن😔مادرش و خواهراش تا الان که خوب بودن ولی من خودمو اماده کردم که اگه حرفی هم شنیدم نشنیده بزارم واسه خودم.مرسی عزیزم. ایشالا شما هم خوشبخت ترین باشی😚خدا مادرتون رو هم رحمت کنه گلم