2777
2789
عنوان

خودم

79 بازدید | 8 پست

سلام به همگی؛ ببخشید من خیلی از خودم ناراحتم؛ آخه همیشه دوست دارم تولدم رو همون روزش تبریک بگن نه شبش، فردا تولدمه و اکثریت امشب تبریک گفتن، خیلیا هم فردا؛ من باید چجوری با خودم راه بیام که این مساله رو توی ذهن احمقم حل کنم؟

تازه همونطور که گفتم فردا هم تولدمه هم سالگرد ازدواجم؛ ولی الکی ذهنمو خراب میکنم که چراهمون روز تبریک نمیگن و شبش میگن؛ مثلا خیلیا امشب گفتن و کادومم دادن.. چیکار کنم که خودمو اینقدر آزار ندم؟نباید اینجوری باشم.. چجوری درست شم؟

به این فکر کن کسی یادش نباشه و هیچکی برات کادو نگیره 

پس این سختتره

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام با اجازه 

گروه قانون جذب زدیم با خانومای نی نی سایتی کلی تمرین و مقاله راجب قانون جذب و روش جذب خواسته گذاشتیم هرکی دوست داشت به جمع ما بپیونده خصوصی شمارشو بده اد کنم..خیالتون راحت همه خانومیم..

تل نیست چون دوستان تلاشون مشکل داشت تو واتساپ زدیم..کلی نتیجه هست که دوستان گرفتم انگیزه میگیرید