2777
2789

یکی از اشناهای ما رفته کارش خوبه.اون که راضی بود میگفت ادمای مشهور هم پیشش میرن

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه معرفی کنی عزیزم بجز دکتر کدیور نمیتونم ازش وقت بگیرم

دکتر علیرضا انطیقه چیان 

یه دکتر بسیار با وجدان وبا تجربه 

یه کیلینک  زیبایم هست فکر می کنم سمت حلال احمر باشه تمام دکترایی پوست کرج اونجا هستن

برای چه کاری می خوایی

خیر. بداخلاق و بی توجه.

سلام من پیشش رفتم اصلا راضی نبودم وقتی هم دفعه بعد برای اعتراض رفتم اصلا اهمیت نداد و به دروغ به من گفت که فعلا اثر درمان روی پوستت است و محو می شود ! خیلی بی وجدانه !!!!!!!!!  اصلا تعهد کاری نداره هر بلایی هر بیمار اومد مهم نیست . پول خدمات را بصورت کامل از من دریافت کرده بود ولی دستیارش روی پوست من با لیزر تمرین کرد ، صورت من تاول زد و علاوه بر درد زیاد مدت زیادی هم صورتم زخم شده بود . توصیه من این که اصلا پیشش نرید . من که از خدا می خوام واقعن همونطور سرش بلا بیاد بفهمه نباید نسبت به دیگران سهل انگار و بی وجدان باشد . آمین 

سلام من به تازگی با کلینیکشون آشنا شدم 

تزریق ژل و بوتاکس داشتم کارشون خیلی خوب و طبیعی بود 

من راضی بودم 

یکی از دوستام هم لیزر موهای زائد انجام داد با دستگاه الکس کندلا ۲۰۱۹ که نتیجه گرفت واسه همین فکر میکنم به تبلیغات منفی اینجا قضاوت نکنید چون خیلی ها ممکنه 

از رقیبای ایشون باشن

شادی مظلومی دکتر بسیار مزخرفیه ،واسه جای جوش رفتم پیشش لیزر کرد درحالیکه نیاز نبود نه تنها خوب نشد جای لیزر به صورت سوراخ سوراخ روی صورتم مونده دوساله که نفرینش میکنم